.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

vajno e(pone za men)

znam,4e ima mn takiva temi,ama Vi molq da ne mi opqvate i za tva!6te hodim edna ogromna grypa na more,to4no kogato mi zapo4va cikala.ne moga da ne otida{ne pitaite 6to,no naistina ne moga},no ne moga da pluvam drygade,osven v baseina{v moreto nikoi nqma da hodi,6toto si e dale4}nqkav na4in da znaete,za da si otloja cikala...s vitamin C sam 4uvala,4e ne stava i nz ... PLS,daite nqkvi idei
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Guest
    tamponi

ТАМПОНИ мила!Другото го заеби!тампоните щи сваршат работа!

в аптеките се продават хапчета за забавяне на цикъла всички абитиорентки си ги взимат за да не им дойде точно на бала всеки ден пиеш по едно хапче и не ти идва на датата която трябва и когато искаш да ти дойде вече спираш да ги пиеш и то ти идва
    Do Not Disturb !!

Град
    В Мъглите На Авалон
    Да има такива хапчета, но трябва да почнеш да ги пиеш преди овулацията - аз съм пила такива преди време, но забравих как се казваха. Гинеколог ми ги изписа. Върви при някой гинеколог питай го и той ще ти предпише (много е важно лекар да ти каже как точно и кога да започнеш да ги пиеш - не че нещо може да ти стане, но ако объркаш схемата няма да имат ефект и ще вземе да ти дойде точно когато не трябва). А има и едни други, които пък предизвикват цикъла да ти дойде по-рано. Варианти много, само върви на лекар, кажи му за какво става въпрос и той ще избере най-подходящия за теб. Няма да оставяш гадния цикъл да ти разваля плановете,я! Успех, мила!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HeCu
    в аптеките се продават хапчета за забавяне на цикъла всички абитиорентки си ги взимат за да не им дойде точно на бала всеки ден пиеш по едно хапче и не ти идва на датата която трябва и когато искаш да ти дойде вече спираш да ги пиеш и то ти идва
    да,но първо трябва консултация с лекар..много си зависи и от годините ти!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от HeCu
    да,но първо трябва консултация с лекар..много си зависи и от годините ти!
    tva e gadno ..6oto posle ti se razru6ava posledovatelnostta... ne ti idva na vreme ii mn gadno ... po hubavo tampon
    Life sux but just keep smiling

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Вземи си тампоне, бе, къв е проблема?! Вземи от онези най-малките на O.B. не помня как се казват, пък ако искаш си вземи и O.B. super. Голяма пyтка , голям тампон

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Хапчетата са няколко вида(2 или 3). Едните,които аз съм пила,се казват Оргаметрил. Не ти препоръчвам да ги пиеш без да са ти предписани от лекар. Много е опасно да си играеш с организма си. Иначе идеята за тампоните е най-добра!
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

mersi mn!
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Град
    В Мъглите На Авалон
    А, сетих се - тея дето ги бях пила аз се казват ДУФАСТОН , но трябва да ти ги предпише лекар. Да си с тампони пак е много гадно 6тото все пак си си в цикъл и със сигурност ще се тревожиш дали всичко отдолу ще е наред(нали ще си с бански все пак) пък подут корем, болки в кръста за какво да се подлагаш на това! Успех!

Град
    sofia
    s protivoza4atu4ni

Тампоните понякога пропускат, на мен и на една моя приятелка ни се е случвало и на плажа. Кръвта потича по въженцето и аз вече никога не нося само тампони. Винаги с една ежедневна отдолу. А иначе с витамин Ц става, после ти идва нормално, аз съм го прилагала много пъти. Ама вземи от тоя на прах дето е и го разтвори във вода. Остави ги таблетките. А за някакви хапчета по-добре не опитвай. Ще ти разстроят и цикъл и стомах... Успех!

If God is a DJ
    Life is a dance floor
    Love is the rythm
    You are the music

Guest
    И аз пробвах с VIT C (нищо не стана, та не можах да плувам на моренцето) - ефектът е много несигурен! Оттогава - хапчета! Дори след като ги пих започна да ми идва много редовно, а преди тях ми беше адски нередовен! Гинекологът ми каза, че именно от тях ми се е орегулирал цикъла. ЗА тва - не се притеснявай да пиеш - само да ти ги предпише лекар!

Град
    В Мъглите На Авалон
    OOOPS! Това бях аз!

Мега фен Аватара на koalka
    Изполвай тампони, за това са.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си