.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kosmi po vrata

Guest

kosmi po vrata

Momiche sum i kato se vurja na opashka imam kosmi po vrata. Vuprosa mi e kak da gi mahna? Na frizior li da otida ili sama s neshto? I sushto iskam da pitam dali vi se vijda grozno tova?

O.o ne.. ama v nikakuv slu4ai ne gi mahai sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    6oto polse 6te stane po zle... ako iska6 otidi na frizior pitai.. toi moje da zn ne6to... moje da otide6 i na kozmetik ...no v nikakuv slu4ai nedei sama...
    Life sux but just keep smiling

Супер фен
    ем те сички имат,защо трябва да ги махаш не мога да разбера?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ем те сички имат,защо трябва да ги махаш не мога да разбера?
    am moje da sa i pove4e bre...

smisul edna fr ima dosta kosmi.. po cqloto tqlo i nekvo i bqha izmislili prqkori ama polse gi be6e mahnala no taka i ne razbrah s kakvo
    Life sux but just keep smiling

Супер фен
    О да верно,не се сетих,че може да са й повечко :P миии най-добре на козметик
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    sofia
    po-dobre na kozmetik s kola maska ne6to nz

АКО,са много по-добре да отидеш на козметик,отколкото сама да си експериментираш.Но това само в случай,че наистина са много.Щото нали се сещаш,че веднъж като ги махнеш трябва да почнеш да ги махаш редовно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    E da .. na frizior s mashinkata li she gi minawat?!Nai dobre e konsultaciq s kozmetik,edno golqmo premislqne dali shte mojesh da se poddurjash dostatychno dobre sled towa,dali shte imash wreme i t.n. i togawa da deistwash :P

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Козметик ! Кола Маска !
    На една жена пред мен така й ги махаха ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Ами много просто- не се връзвай на опашка и няма да се виждат Или се подстрижи късо и да ти минат врата с машинката /ама фризьорките не го правят на жени ако не настояваш/ Аз ходех с мъжка прическа и баща ми понеже си има машинка за подстригване ми обираше врата редовно. Обаче сега съм с дълга коса и космите на врата са си ми нормални, пак толкоз колкото си бяха /не стават повече от машинката, престанете, пет години си ги махах така и сега пак са нормални/ Сигурно имаш и "бебешка коса" нали, онези пухкави късички косъмчета отпред към челото и пред ушите, те са комплект с тия на врата отзад. Не ги махай, не е проблем това нещо. Като станат достатъчно дълги ще се връзват заедно с косата. Фризьорката само ще ти ги окълца с ножичка, те ще станат по-къси и като почнат да растат ще щръкнат и ще личат повече. Огледай другите момичета с вързана коса и ще видиш че и те си имат, някой даже и повече от теб, сигурна съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си