.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Kakvo predstavlqvat...

... permanentniq grim i top lakat ???

Мега фен
    Перманентният грим е нещо като татуировка. Аз знам, че се слага очна линия и контур на устните...

Супер фен
    Мда перманентен грим-грим който си остава за винаги,а другото не съм го и чувала

top lak e bezcvetniq lak,koito se slaga sled kato si se lakirala obshto vzeto se izpolzva za blqsyk i da ne se maha lakyt tolkova lesno.
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

{{{ElEk7rA}}}
    Guest
    permanentniqt grim se postava na o4ite i na ustnite i izd1rja izvestno vreme ( v porqd1ka na nqkolko meseca ) no posle mislq 4e iz4ezva s vremeto a top lak1t se slaga za blqs1k na noktite

Град
    sofia
    permanentniq grim trae okolo 9 godini ako se poddurja dobre a top laka se slaga otgore vurhu laka za blqsuk

Guest
    a kolko strva tozi top lak

Град
    В Мъглите На Авалон
    ми зависи от марката - колкото обикновения то не е кой знае кво! от английски"top"-връх за най-отгоре върху лака да ти издържа пове4е основния маникюр.

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от morgana
    ми зависи от марката - колкото обикновения то не е кой знае кво! от английски"top"-връх за най-отгоре върху лака да ти издържа пове4е основния маникюр.
    Точно така! Виж, който посещава темата "Ноктопластика" как знае =D>

Град
    В Мъглите На Авалон
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Точно така! Виж, който посещава темата "Ноктопластика" как знае =D>
    tnx за подкрепата миличка! е то как да не посещавам най-яката темичка в целия форум! :P :P :P

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    tnx за подкрепата миличка! е то как да не посещавам най-яката темичка в целия форум! :P :P :P
    Самото заглавие не отговаря съвсем на съдържанието й, но според мен това не представлява чак толкова голям проблем... Освен това неи си я направихме такава, каквато е сега и мисля, че е една доста успешна тема, което много ме радва! Стига съм плямпала само да флудя темата - по нея вече се изказах...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от positive
    permanentniq grim trae okolo 9 godini ako se poddurja dobre a top laka se slaga otgore vurhu laka za blqsuk
    Все едно да кажете,че татоировките траят 9 години.Перманентния грим си е на същата основа както и татосите.Остава си за цял живот.Имам позната,която е със "очертани" устни.

ULTRA(sorry ама не мога да си вляза нещо с ника)

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Гледам , че вече са ти изяснили нещата ..
    начи питаш за топ лак и цени . Аз имам на Перфект ( френската марка , сещаш ли се ? ) и съм много доволна . Те имат няколко вида топ лак ... моят е сивичкия , който няма УВ филтър .. струваше около 3 лв .
    Но доколкото знам , този с УВ филтър и още лялляля екстри ( един зелен е ) , е по-як .
    А цветовете , които ти казвам , са на кутийката , не лака , споки

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Някой ще обясни ли по-подробно за това нещо наречено перманентен грим и ако може и снимки. Аз досега за перманентен грим съм чувала само ако ти хвърлят няколко кила здрав бой...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си