.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    karol
    Guest

кажете каква е причината

искам да зная каква е причината да ми се появават някакви подбни на пъпки образувания на триъгълника няколко 4аса след обезкосмяването.болезнени са,а всеки път използвам нова самобръсначка,след това не мога да правя секс по няколко дни,докато не из4езнат,а тогава вече пък започват да избиват космите отново какво да правя?

Епилатор?Кола маска?Знам че боли но има хора който пък го правят.Трай бабо за хубост

Guest
    След бръснене, го намажи с някакво кремче. И не на контра.

Епилатор, кола маска, крем. Никога не се бръсни срещу косъма, тогава се получават тези пъпчици. Но мисля, че е най-добре с кола маска или епилатор, може и да отидеш при козметик!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Епилатор, кола маска, крем. Никога не се бръсни срещу косъма, тогава се получават тези пъпчици. Но мисля, че е най-добре с кола маска или епилатор, може и да отидеш при козметик!
    ХАха при козметик да си покаже6 космясалата катерица .Опа струва му се 4е станах малко груб
    NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от dimitrios
    ХАха при козметик да си покаже6 космясалата катерица .Опа струва му се 4е станах малко груб
    Na kozmeticite twa im e rabotata wse pak !
    Inache ... sled brysnene maji s kremche

karol
    Guest
    blagodarq za syvetite \/

Супер фен
    ma6inka za brysnene maina drugo re6enie nqma ili prosto bez kontra no rezultata ne e zadovolitelen

Фен
    Град
    PInKLanDIq

Това и според мен са най-добрите методи!И наистина след това с кремче!

Guest
    AZ SI PRAVQ KOLA MASKA I NQMA NI6TO STAR6NO.BOLI SAMO PARVIQ PAT POSLE ISTRAPVA6 VE4E.TAKA OBEZKOSMQVANETO E MN PO-TRAINO I PO-KA4ESTVENO.KATO BEBE6KO DUPE

....

Emi normalno da ti se poqvqvat 6oto kato gi mahne6 na ediniq den i na sledva6tiq pak ili prez 1-2 dni s big4eto i se protyrkva kojata izlizat pup4ici i ako prodaljava6 stavat na rani4ki taka 4e nedei.Ima epilatori i kola maska za taq rabota
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си