.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: косата

Hybrid View

косата

кажете нещо за по-бърз разтеж на косата,но да е испробвано!!!

радианте
    Guest
    Хининова вода .

Цитирай Първоначално написано от радианте
    Хининова вода .
    Life sux but just keep smiling

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    "Стимулант за разтеж на косата на Икаров" 3лв. със всеки козметичен магазин. Аз само това съм пробвала.. и за това ти го препоръчвам.. ама нз, може да има и други все пак по-ефикасни от това, което ти написах

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    след като бях при някъф дето незнае как се държи ножицата и на мен ше ми тря нещо за бърз растеж

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    след като бях при някъф дето незнае как се държи ножицата и на мен ше ми тря нещо за бърз растеж
    съчувствам ти

Град
    sofia
    bademovo maslo oba4e omaznqva

Ми аз съм чувала за този стимулант на Икаров,че е добър,но не съм го пробвала и не мога да каза със сигурност.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Разтвори си едно аспиринче в шампоана. Усилва растежа на косъма. При мен подейства, но имай предвид, че всеки има различен тип коса и кожа на главата и е възможно при теб да няма ефект.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...EE%F1%E0%F2%E0

Виж това ! Много хубава темичка с много яки идейки , които действат . И онова за Тривитаминола не е ебавка ! Наистина помага супер много

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL

Виж това ! Много хубава темичка с много яки идейки , които действат . И онова за Тривитаминола не е ебавка ! Наистина помага супер много
    Вярно е,да...обаче една приятелка като го използваше и косата и стана на СЛАМА! Просто по-изтощена нямаше как да е

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa

Вярно е,да...обаче една приятелка като го използваше и косата и стана на СЛАМА! Просто по-изтощена нямаше как да е

Лол .. не може да е от тривитаминола . Това е абсурдно. Може да е сложила друга съставка, която не е за нейната коса. Особено ако е боядисана. Но в никакъв случай не е виновно лекарството.

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)

Лол .. не може да е от тривитаминола . Това е абсурдно. Може да е сложила друга съставка, която не е за нейната коса. Особено ако е боядисана. Но в никакъв случай не е виновно лекарството.
    О,напълно възможно е!Но просто споделям тя как ми го представи...и...такова постреснах се направо

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    О,напълно възможно е!Но просто споделям тя как ми го представи...и...такова постреснах се направо
    Не, не е възможно! Тривитаминолът не е виновен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си