кажете нещо за по-бърз разтеж на косата,но да е испробвано!!!![]()
Хининова вода .
"Стимулант за разтеж на косата на Икаров" 3лв. със всеки козметичен магазин. Аз само това съм пробвала.. и за това ти го препоръчвам.. ама нз, може да има и други все пак по-ефикасни от това, което ти написах
след като бях при някъф дето незнае как се държи ножицата и на мен ше ми тря нещо за бърз растеж![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
съчувствам тиПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
Ми аз съм чувала за този стимулант на Икаров,че е добър,но не съм го пробвала и не мога да каза със сигурност.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Разтвори си едно аспиринче в шампоана. Усилва растежа на косъма. При мен подейства, но имай предвид, че всеки има различен тип коса и кожа на главата и е възможно при теб да няма ефект.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...EE%F1%E0%F2%E0
Виж това ! Много хубава темичка с много яки идейки , които действат . И онова за Тривитаминола не е ебавка ! Наистина помага супер много![]()
Вярно е,да...обаче една приятелка като го използваше и косата и стана на СЛАМА! Просто по-изтощена нямаше как да еПървоначално написано от ThePainIsReaL
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
О,напълно възможно е!Но просто споделям тя как ми го представи...и...таковаПървоначално написано от ThePainIsReaL
постреснах се направо
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!