- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна :(((
Е немаш голем избор. Или казваш на родителите си и прайте квото требва или дундуркаш бебче на есенПървоначално написано от Анонимко
Втория вариант обаче ще е по-кофти, а и родителите ти така и така ще разберат, тъй че избери по-умното и разумно и им кажи. Случва се, само който не прави секс, е застрахован
![]()
намираш някой който да ти роди бебето отиваш си на село раждаш бебето идваш в града даваш го в някаф дом няма да казваш коя си и фашташ патя
e kak bebeto da ne 4uvstva ni6to ti dobre li si????Първоначално написано от malka_sladuranka
a kato ne e iskala da ima dete da ne se e ebala na 15 godini i gotovo to trebva 4ovek da si ima ak1l v glavata bebeto na 2 meseca si e oformeno i si ima si4ko i ima 4uvstva i umira v agoniq
hora PRAVETE SEX S1S PREZERVATIVI BE A NE DA UBIVATE DECA!!!
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
az sym na mnenie,che tr da mahnesh bebeto!!! OBOJAVAM decata,da gi gushkam,da si igraq s tqh,da si govorim,NO znam i na 17 kolko nesposobna se chuvstvam da gledam edno bebche...a tva momiche e oshte na 15ne mislq,che bi uspqla da dade na tova dete vsichko ot koeto to shte ima nujda,kakto kato estestveni fizicheski nujdi,taka i duhovnite potrebnosti kato obshtuvane,razbirane,obich...ne che nqma da go obicha,naprotiv,no dali bi uspqla na 15 da mu byde i maika i bashta?!
Kolkoto i da i pomagat tehnite,to nqma da e syshtoto,zashtoto roditelite na vsichki ni sa do vreme...(za syjelenie) i ako kogato e na 30 nedai boje...s tehnite se sluchi neshto,tq i tova dete kakvo?!?!? Nima s edno bebe na 15 tq bi mogla da poluchi neobhodimoto obrazovanie i sled vreme da si nameri dobre platena rabota?! Absoliutno vsichki tuk sme zaqsno,che izdryjkata na edno bebe e ujasTno skypa...tova sa dreshki,pampersi,koshara,mlqko...i oshte edin milion dr neshta,za koito tq nqma otkyde da ima pari...Da,moje da si nameri rabota,no na 15 li ?! Na 15 nqma pravo dori da raboti,a kogato stane na 16 i veche poluchi takova,dokato tq raboti za pampersi,priqtelkite i shte rabotqt za skypi dreshki i novi telefoni...V sybota vecher te shte sa v nqkoq qka diskoteka,a tq shte prispiva malko sladko bebence,riskuvaiki sled vreme da go namrazi,za deto i e otnel detstvoto i shtastieto,koeto dostavqt mladejkite godini(kakto uchenicheski,taka i studenstki)...A i kogato tova dete porasne,v nqkoi chas po matematika shte uspee da smetne kolko e 22-7...i pribiraiki se vkyshti shte popita"Mamo,ti zashto si me rodila na 15...?" i togava kakvo shte mu kaje,..."che e bilo greshka,za koqto taka silno e syjelqvala" i nima tva dete ot tuk natatyk bi moglo da se chuvstva pylnocenno...?! To shte iska prosto da e kato drugite deca,a nelepi obstoqtelstva shte mu prechat vinagi...Nqma da e chestno,kakto za bebeto,taka i za nepylnoletnata mu maika![]()
Chestno kazano ne znam kakvo bih napravila v tazi situaciq,no ne bih imala smelostta da rodq,v tva sym sig! I vse pak dano vzemesh nai pravilnoto reshenie i vs da byde nared!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
abe hora.....momi4eto e na 15 kak 6te otglejda dete?!Tq ne znae o6te za sebe si da se griji.....osven tova si predstavqm priqtelq i kolko e "seriozen".Mahni deteto......i si jivei jivota.puk ebasi ludite roditeli 4esno....ako bqha moite 6tqha da iskat da abortiram
На същото мнение съм.Първоначално написано от DjBaloon
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
някой да ИЗРОДИ бебето (май това е искал д акаже автора)Първоначално написано от Whisskas
Мойто момиче, аз ако бях на твое място бих се гръмнала...за да не разочаровам близките ми
И родителите ти отговарят за теб=> трябва д аги слушаш. Иначе мислип ли,че и на тях ще им е много приятно??
emi az predlagam edin variant malko e gaden ama f tfoq slu4aispored men rodi deteto ama go dai za otglejdane f dom za siraci
znam 4e e tujno no spored men tva samo 6te ti provali jivota...osven ako va6te ne durjat na nego ama 6tom ne go iskat po dobre nqkoe dobro semeistvo da go otgleda otkolkoto samo da se mu4i s maika samo 15 god po golqma ot nego
![]()
Ако направи аборт има голям риск после да неможе д азабременее. Това з анея ще е психически и физически шок. Освен това тези операции никак не са полезни. Вече си говорила с родителите си и ги послушай! Те искат да имат внуци, да има дечица, които да глезят и които да тичкат и бягат около тях, които да вдигат шум и да пречат, които да се цапат с храната си и , които неможеш да им разрешеш къдричките... По-добре роди, разбери ги! След това можеш да го дадеш на дом. Поговори с тях каккво смятат да правите с бебето, ако го родиш здраво. Друг е момента,че и майка ти може да се жертва да го отгледа. Каквото и да е ще се води,че половин (че и повече) година си била аут. Практически това е една учебна година...можеш да минеш на самостоятелна форма на обучение. Ако бях н твое място тея месеци бих поиказала на родителите си,че от мен става неюо друго освен нещо за Е*ане! Разбери ги! Кофти им е когато някой им каже "АЗ спяс дъщеря ти", а представи си бебе!Първоначално написано от I cum blood
[quote="malka_sladuranka"]клипчетата може да са гадни, но са истински, сладуранко. добре е човек да е наясно с какво се заема и какво причинява на друго човешко същество; от истината понякога боли, но ако желаеш да живееш в лъжа, си е твоя работа. а за това дали зародишът усеща - ще трябва да те разочаровам. усеща и още как. точно това във филма е показано. зародишът не само инстинктивно се отдръпва от иглата с отровата, а има и емоционални и психически реакции, не много по-различни от твоите, ако те приклещят някъде и разбереш, че ще те режат на парчета. ако не вярваш на религиозни фанатици, поне чуй какво казват нормалните учени по въпроса. бих ти пуснал линк, ама този сайт не дава.Първоначално написано от CvEtI`KiSs
а на бременното момиче ще кажа: мила, цялата ни култура в един глас ще ти набива в главата: "махни го; ти не си готова.." и т.н. не слушай тези гласове. ти си на 15 години и ако се погледнеш честно, ще разбереш, че си готова за майчинство. а и да не си (сега) готова, ще откриеш всичко, което ти е необходимо, в движение. ако родиш, ще получиш най-важното за една жена. ако абортираш, цял живот ще те преследва чувството за вина. и правилно ще те преследва. и да имаш деца един ден, няма да можеш да им се радваш, като си спомняш какво си направила с първородното си. опичай си акъла и бъди отговорна за собствения си живот. от плямпания във форуми в този конкретен случай няма полза.
Вярно,че абортът е голям шок за всеки,но не съм съгласна с това,че може да няма деца!Ако се направи преди 3тия месец и то при добър специалист,всичко ще е наред!Не смятам,че на 15 й е време за дете... Както каза едно момиче малко по-нагоре... на 17... та дори на 20 хората не са готови за дете,да не говорим на 15!Първоначално написано от FikyScHetOo
Аз всъщност не съм убедена,че ти си казала на родителите си.Моаже би твърдиш така,за да разбереш какви са начините за криминален аборт.Ако е така,трябва да знаеш,че това е нещо много опасно и може да има особено тежки последствия.Не прави аборт извън болница.И непременно кажи на родителите си.Те са хората,които най-много те обичат.
ne znam zashto ama mn se symnqvam,che shte se grymnesh...a i bas dyrja,che glavnata prichina shte e da ne razocharovash blizkite ti...Първоначално написано от FikyScHetOo
![]()
,ako e tva smqtai kvi prioriteti imash,ne da bydesh shtastliva i realizirana i t.n.,ami da se haresash na nqkoi,nezavisimo,che tva sa blizkite ti....btw stranna logika
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
Твърде малка си, за да гледаш дете (лично мнение).
Какво мисли бащата по въпроса, знае ли, готов ли е да поеме отговорността? Мислиш да го родиш и после изоставиш ли? Ако нямаш намерение да му дадеш обичта, от която се нуждае, по - добре не го раждай.
Аборт без знание на родители, можеш да направиш в ЧАСТНА КЛИНИКА, при добър доктор, но ще ти иска много пари, за да си мълчи, а и риска винаги е голям. По - добре каквото и да правиш, да е със знанието на родителите ти, те са ти дали живот, ще ти дадат подкрепата, от която имаш нужда.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
дано темта не е ебавка. Иначе![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=83572
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Първоначално написано от ^KaSiDi^
На 15 години с бебе в ръцете малко трудно ще е щастлива и реализирана..
По темата:Абортирай.Тоест накарай вашите да направиш аборт.На това дете не можеш да му осигуриш нищо.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
mn sa mi stranni 2 neshta
1-imash postinor vinagi v 4antata am shto ne pii6 be momi4e
2-roditelite ti da sa saglasni..tva e hubavo ama vse pak si na 15 kak moje da sa saglasni...i az znam che abort moje da se pravi bez razre6enie ot roditelite..samo kakto kazaha se pla6ta po skapi4no..nz ti si re6ava6 no ako go zadarji6 si provalq6 celiq jivot a ako go mahne6 ubiva6 4ove6ki jivot..prosto nz nadqvam se da se spavi6 nqkak si !USPEH!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
kaji na va6te!!! i za napred budi MNOGO vnimatelna...
На 15 е. Малолетна е до 14 годишна. Сега си е непълнолетна.Първоначално написано от krem4et0
I love you...
ami qvno ne chetesh vnimatelno,shtot az tochno tva kazah...men mi e ama predelno qsno,che tq nqma da byde shtastliva,a oshte po malko realizirana s tva bebe(na 15 godini...inache edno bebeche vinagi bi bilo ogromno shtastie)...a komentara mi beshe vyv vryzka,che tq bi mahnala deteto samo zaradi mnenieto na blizkite si...koeto mi se vidq bezkraino typo,zashtoto tq ne postavq svoite nujdi,cennosti i jelaniq na pyrvo mqsto,ami ochakvaniqta na blizkite i ot samata neq...kapish ?!Първоначално написано от Kianna
![]()