- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- p0stinor za poreden pyt
Taka imam edin waprosssSLed kato se izpie postinor moje li da se prawi sex oshte sushtiq den ? W smisal moje li da stane neshto ?
plS kajete
![]()
Просто го правете с презерватив, за да сте спокойни!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Можеш да правиш секс, но ползвайте презервативи, не само сега, а винаги!
olee ne znam kvi nervi trqbva da ima 4ovek!da pie postinor i da se pritesnqvat i momi4eto i mom4eto dali 6te i doide i pak da go pravqt pak bez prezervativ!tctctctc!s kav akal!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
sekvi nekadarnici imaolee ne znam kvi nervi trqbva da ima 4ovek!da pie postinor i da se pritesnqvat i momi4eto i mom4eto dali 6te i doide i pak da go pravqt pak bez prezervativ!tctctctc!s kav akal!![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
spored men mackata pita,za da znae dali moje da go polzva kato obiknoveno protivoza4atu4no,koeto 6te re4e,4e pak trqq se govori,4e postinora ne e bonbon4e.pie se v kraen sly4ai!ne si pravete eksperimenti i ne igraite na ryska ryletka s jivota i bude6teto si...
Of maiko mila kade sam kazala che e biko bez prezerwatiw
.......
Prosto popitax dali moje da stane neshto ako se prawi sex syshtiq den w koito sum pila postinor nqma da dawam podrobnosti ne moje li prosto da se otgowori ?!
Wzex postinor shtoto se poluchi gaf ne za drygo . . . znam che poweche ot 2 puti w godinata ne trqbwa da se wzima. ... . Znachi ako se prawi sex ( SUS prezerwatiw da) sushtiq den nishto ne moje da stane?
А бе слага6 на приятеля ти костюм4етои сте готови не рискувай
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela