- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Етого и моя проблем
Преди около два месеца се запознах с едно момче, което ми каза още на втората ни среща ,че ме обича и мисля, че наистина е така, но не знам дали аз го обичам макар и да му го казвам, нещо ми пречи и не мога да разбера каква е то, при условие, че той е перфектен.![]()
http://www.satanservice.org/coe/suicide/metaguide.htmlПървоначално написано от thefarthestshore_xxx
не мога да разбера какъв точно е проблемът ти!Дали искаш да започнеш да го обичаш,да разбереш дали го обичаш,какво ти пречи да разбереш или пък какво точно изпитваш към него.Според мен ако се чувстваш добре с него може да му го кажеш и да му признаеш че все още не го обичаш...все пак още не мога да ти схвана проблема....![]()
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Мен би ме отблъснал фактът, че ми казва "Обичам те" толкова рано.
Тея думи вече се изричат твърде често и без да се почувстват първо![]()
Ами ако не искаш да си с него, недей. Никой не те кара. Май не те кефи той, а?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Не мога да разбера какво ме кара да не го обичам, при условие че е момчето на мечтите ми.
Много просто.
Сбъркал е, като ти е казал, че те обича. Сега няма за какво да се бориш. Станал ти е безинтересен.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
никой оне може да ти каже защо не го обичаш....ако си щастлива с него него,ако се чувствате добре заедно не е проблем че не чувстваш истинска обич към него.а и откъде може да си сигурна че и той не е казалтези две думи без да вложи истински чувства в тях.ако си щастлива с него просто няма смисъл да мислиш за неща които ще се появят от самосебе си.
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Според мен малко е прибързал като ти е казал "обичам те" още на втората среща.На мен ми се струва малко възможно да имаш толкова силни чувства към човек, с който си отишъл на среща само два пъти.
хахаахахаххахха!!! брао браоПървоначално написано от Digital
![]()
Life sux but just keep smiling
Ти тия работи от личен опит ги знаеш нали е емо ... !Първоначално написано от dinosaur
Strength thru Oi!
Не ми се вярва да те обича.Аз поне знам,че за да обичаш някой трябва да си бил с него доста време и да си преживявал с него много неща...Просто може да е прекалено силно харесване,привързаност,но чак обич от 2-рата среща.Тези две думи "обичам те" май напълно си изгубиха стойността![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!