- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- samobrasna4a ili depilirasht krem ?
znaeli nqkoi kakva e razlikata mejdu efecta sled samobrasna4ka ili depelira6tiq krem..smisal nali i dvete rejat kosyma.. i v sa6toto vreme uj krema e po dobriq variant
ne stavat li i ot dvete po tvardi kosametata ?
Ами то ефекта е един и същ. Само дето няма опасност да се порежеш с крема.![]()
Животът не се измерва с броя на вдишванията, които си направил, а сброя на моментите, които са спрели дъха ти!
Ама кремът съдържа химикали, които разяждат косъма..не звучи добре, нали?
Oniq den, kogat za parvi pat si mahnah kosmite na racete izpolzvah depilatoar, za krakata sam polzvalasamobrasna4ka, ma ne6to posle mn mn me sarbe6e.......... i be6e mn gadno d posle i ot dvete ne6ta mi stanaha mn tvardi kosmite naistina, ama posle gi minah nqkolko pati s epilatora i sq sa si extra![]()
имат един и същи ефект![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Няма разлика между двете....
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
ами според мен имат един и същ ефект, но пък със самобръсначката става много по бързо и няма такива някви гнусни кремове миришешти на ... да трябва да ги чакаш 10 мин ...... за мен по добрият вариянт е самобръсначката
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Ми лично аз предпочитам кремовете.Мисля, че самобръсначката прави космите по-твърди, а след редовна употреба на кремовете, космите малко уредяват от само себе си
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
nqma golqma razlika mejdu dvete samo 4e sas samobrasna4ka mje6 da se poreje6 a pak krema ti razdrazva kojatati ako e po 4uvstvitelna taka 4e ti sama si izberi koeto e po dobre za teb
...а понякога просто няма никакъв ефект от крема...в смисъл все оставят някви цели косъмчета или полу-цели...ии...оффф!нз!мн са гадни тея кремове!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ем ефекта е един и същ,но според мене крема е по-добрия вариант.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!