.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    SillentHill
    Guest

Възможно ли е ?

Здравейте! Искам да ви питам нещо - възможно ли е да бръкна с 2пръста .. целите! с три - до половината в девствена пичка Питам главно хората с голям опит сред девствениците, които са попадали на такива... Или въпросното момиче е с доста разтеглив химен... или просто ме лъже, че е девствено...

Аз съм момиче, но все пак мога да ти отговоря Възможно е. Не те лъже, по-скоро днешните тийнейджърки лъжат, че не са девствени, за да бъдат "готини". Ама че тъпотия... Някои девствени момичета могат и три цели да си вкарат. Други едвам два. Въпрос на физиология...

If God is a DJ
    Life is a dance floor
    Love is the rythm
    You are the music

SillentHill
    Guest
    ами именно може и при нея да е такова.. за да не изглежда "изостанала" в очите ми ... да се е наебала с някаф... .... тряя да я питам, но ще звучи доста тъпо каквото и да я попитвам...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-вероятно ще я заболи и все пак ще се разкъса девствената ципа, но частично.

SillentHill
    Guest
    ами нямаше нито болка, нито кръв... Което кво значи, че някой го е скъсал преди мен... и аз съм просто яко заблуден

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SillentHill
    ами нямаше нито болка, нито кръв... Което кво значи, че някой го е скъсал преди мен... и аз съм просто яко заблуден
    Както може да е девствена и да й се вкарат еди си коло пръста без да я боли, така и може да е н**бана. Единствено можеш да я питаш, а не да гадаеш.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anilev
    Аз съм момиче, но все пак мога да ти отговоря Възможно е. Не те лъже, по-скоро днешните тийнейджърки лъжат, че не са девствени, за да бъдат "готини". Ама че тъпотия... Някои девствени момичета могат и три цели да си вкарат. Други едвам два. Въпрос на физиология...

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

SillentHill
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от SillentHill
    Както може да е девствена и да й се вкарат еди си коло пръста без да я боли, така и може да е н**бана. Единствено можеш да я питаш, а не да гадаеш.
    Да така е.. ама някак си е кофти да я питам... Щото първо, че ше ме излъже.. 100% тъй като знае че аз ше полудея от яд... и второ ако случайно си е наистина девствена, ше и стане кофти, че и нямам доверие.... ауее гадна ситуацияяя

Повече от фен
    I mene gadjeto mi me otpushi s 3 prasta - ne me bolq koi znae kolko a i nqmashe kapchica krav... pri samiqt sex ne ysetix i gram bolka ... zavisi ot fizikata na momicheto..

Еми може да си я възбудил достатъ4но,за да си и вкарал 3 пръста,не е задължително да е била отворена ве4е просто да си е по-широка

SillentHill
    Guest
    Мерси за отговорите ! Надявам се найстина просто параноята да ме гони... Но трябва сериозно да си поговоря с момичето ... Но в крайна сметка толко ли не може да се разбера дали е девствена... Все пак различно сам си представял девствената ципа.. Също ми се струва че е възможно тя евентуално да се е разширила или леко прокъсала ахах дакато си е играла със своята катеричка... Но истината е че ние може да си предполагаме какво ли не... но само тя си знае кфо е праила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си