- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 11 международен филм фест
хах...започна и 11ят филм фест,гледахте ли нещо?Кефи ли ви изобщо авторското кино?споделете впечатления...![]()
we like it DARK&HARD
хех...свърши вече 11-ият международен София филм фест![]()
гледах няколко неща, но не всички, които си бях набелязала(поради липса най-вече на време)...впечатленията ми са като цяло добри, сериозните филми бяха запълнили фестивала.(което искрено ме радва)Абе, изобщо(хех):кефи ме авторското кино(каквото и да имаш в предвид под "авторско"
)...
ulaviam surkastichnata notka v posta ti...heh) ama nishto,proshtavam ti
)i btw festa ne e svurshil oshte,da ne govorim che ima produljenie 4aaak do sredata na april...pod "avtorsko" kino imam predvid ne vsiakvite holivudski smeshni filmi,suzdadeni samo s cel $$$,ne razni glupavi kavuri,re-maici idr,imam predvid gotini underground film4eta,na nenormalni rejisiori...ne kaza to4no kvo si gledal,ako iskash spodeli...
az bih preporu4ala na vsi4ki "tideland" shtoto e mn gotin!puk i e na Teri Giliam...![]()
we like it DARK&HARD
Хех...за момент реших, че съм се изказала неподготвена, но малката думичка "София" прави поста ми верен отвсякъдеНе мисля да кръстосвам България, за да гледам нещо повече, но никога не се знае
...
Иначе, не ходя на кино заради режисьора(за разлика от театъра), а заради самия филм.(просто не съм толкова навътре в материята)
Усмивки!!!
Много ми е тъжно,че никой не поглежда тази тема,и не защото е мое дело,а защото това ми подсказва,че млдаите хора не се интересуват от изкуство и готини мероприятия,които образоват и обогатяват общата култура...все едно,няма да се правя на учителка по философия примерно,но продължавам да се питам защо тема като "Дражето Ямбол" е много по интригуваща за посетителите на форума.../авторът да не се обижда,не е към него!/...сега можете да я заключите!
хайде,усмихвайте се!![]()
we like it DARK&HARD
Ами...не мога да си го обясня и аз, но за жалост е така.
Децата да си слушат Дражето, Бонбона...или както там се казва, аз ще си ходя на театър(и кино
)!!!