.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    prosto az f
    Guest

na 100% li go obi4ate

iskam da popitam dali v edna vrazka obi4ate 4oveka do vas na 100 %, i ponqkoga slu4va li vi se ako vi e gadno ne6to primerno....da ne 4ustvate onaq trapka......na men dnes mi se slu4i za 1h nqkade i posle mi stana ma4no 4e dori si go pomilih.....ako ima zn na 15 g sam a s tva mom4e sam ot 1 mesec.

Голям фен
    Еми,зависи как се държи с мен.По-скоро да,обичам на 100% като съм с някого,но има и моменти,в които не е 100%.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mislq 4e vse oshte ne go obicham,zashtoto sme zaedno ot dosta malko vreme,no oprdeleno imam chuvstva.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Само веднъж съм ходила с човек , когото обичам . И разбира се като цяло го обичах напълно и безрезервно , както ти се изрази на 100 % , но е имало периоди , в които съм била адски наранена и съм криела обичта си , той ме е дразнил , нервил и не съм усещала , че го обичам . Дори съм си мислила , че не го обичам вече . Но съм знаела , загубя ли го, ще ми липсва , така че , да .. кажа ли на човек , че го обичам , аз съм искрена и наистина го правя с цялото си сърце .
    Но тъй като само веднъж съм обичала , но съм казвала и да други , че ги обичам , съм имала връзки , в които не само , че не съм обичала , но съм и лъгала .. :/ кофти тръпка .
    Малко тъпо се изразих , но мисълта ми беше , че дали обичам на 100 % някого си зависи от него ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Обичам го не на 100%, ами на 1000%
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra

Фен
    Град
    sofia
    ima omenti v koito ne sam go obi4ala na 100% a na 99,9% slu4va se da stane taka no vapreki tova posle mi e nujen samo 1 pogled za da se vluba 1 000 000% ...

в момента съм с човек който обичам,но не съм лудо влюбена т.е. не са 100% за съжаление просто все още не съм се отърсила от предишната тръпка която беше мн силна ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не знам какво е да обичаш половинчато. Винаги се раздавам на 100% и обичам и мразя с цялото си сърце. Колкото до моята половинка-харесвах го, обичах го, не го обичах, не мога да живея без него и той е част от мен. Така еволюираха чувствата ми. Има си моменти, в които не го обичаш може би, но те не са за час или 2. такъв период при мен беше 2 или 3 месеца, но не искам да си спомням вече. Този човек стана част от мен по всеки начин и изобщо не мога да си представя как бих поела и 1 дъх без него.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от gabituuu
    в момента съм с човек който обичам,но не съм лудо влюбена т.е. не са 100% за съжаление просто все още не съм се отърсила от предишната тръпка която беше мн силна ...
    Това,че не си влюбена, не означава,че не обичаш на 100%. и аз не съм така лудо влюбена като преди време, но усещам с цялото си същество любовта.

неее ,на 100% мога да обичам само мене си,мама и тати...другите само могат да се молят за т'ва
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    ima omenti v koito ne sam go obi4ala na 100% a na 99,9% slu4va se da stane taka no vapreki tova posle mi e nujen samo 1 pogled za da se vluba 1 000 000% ...
    damz i az taaka
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

аз себе си не обичам 100 % пък някой друг!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: na 100% li go obi4ate

Цитирай Първоначално написано от prosto az f
    iskam da popitam dali v edna vrazka obi4ate 4oveka do vas na 100 %, i ponqkoga slu4va li vi se ako vi e gadno ne6to primerno....da ne 4ustvate onaq trapka......na men dnes mi se slu4i za 1h nqkade i posle mi stana ma4no 4e dori si go pomilih.....ako ima zn na 15 g sam a s tva mom4e sam ot 1 mesec.
    от 1 месец сте заедно ..че на вас ви е време за женидба бе !
    ае яла в реалноста ..знам че реалноста е гадна и мен ме плаши ...ама се чак такива простотии !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    До сега един единствен път съм обичала истински.Връзката тече и в момента. Обичам го не на 100р не на 1000 ми направо на 10000% :P Имало е моменти, когато ме е наранявал,дразнел ме е или нещо от сорта, но никога не съм чувствала нещо по-различно. Никога не съм се съмнявала, че може да не го обичам или нещо такова.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Само един човек съм обичала безрезервно и на 100%...и още го обичам, дори и да не съм с него Друг не успя да го замени от сърцето ми и никой друг няма да обичам така

Голям фен
    Град
    Memphis
    [quote="miss_fatty"]аз себе си не обичам 100 % пък някой друг! [/quote vazirai s toq pederaski film
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

az mene si ne obi4am na 100% , 4e kamoli nqkoi dr da verno slu4valo mi se e na momenti da obi4am priqtelq si mn pove4e ot men,6toto se znam,4e priemrno za skarvaneto ni az s1m vinovna i se obvinqvam vse pove4e i pove4e
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Голям фен
    v momenta ne sym sigurna dali go obicham na 100% znam che go obicham no ne znam kolko mnogo

Мега фен Аватара на iiirish
    любов няма! заблудата обаче е на 100% прави сте

Guest
    xmm tryden vapros mojebi go obi4am na 99% 1% o6te ne si go e zaslujil xxixix

Фен
    Град
    BapHa
    oBicHKaM Si Gy P0e4e oT 100000000000000000000000000000000000000%.......... ....
    NezNaM KFo BixPRaiLa BeS NeGy!aDSKi Mn0o0oGy Si Gy LoFKaM!!!!

Guest
    Определено.За мен той е целият свят.Обичам го на 100%

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra

Супер фен
    Do sega na 100% sym obichala samo edno momche,a ostanalite dori ne moga da kaja,che sym obichala.Bilo e samo nqkakvo privlichane.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си