- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- na 100% li go obi4ate
iskam da popitam dali v edna vrazka obi4ate 4oveka do vas na 100 %, i ponqkoga slu4va li vi se ako vi e gadno ne6to primerno....da ne 4ustvate onaq trapka......na men dnes mi se slu4i za 1h nqkade i posle mi stana ma4no 4e dori si go pomilih.....ako ima zn na 15 g sam a s tva mom4e sam ot 1 mesec.
Еми,зависи как се държи с мен.По-скоро да,обичам на 100% като съм с някого,но има и моменти,в които не е 100%.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Mislq 4e vse oshte ne go obicham,zashtoto sme zaedno ot dosta malko vreme,no oprdeleno imam chuvstva.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Само веднъж съм ходила с човек , когото обичам . И разбира се като цяло го обичах напълно и безрезервно , както ти се изрази на 100 % , но е имало периоди , в които съм била адски наранена и съм криела обичта си , той ме е дразнил , нервил и не съм усещала , че го обичам . Дори съм си мислила , че не го обичам вече . Но съм знаела , загубя ли го, ще ми липсва , така че , да .. кажа ли на човек , че го обичам , аз съм искрена и наистина го правя с цялото си сърце .
Но тъй като само веднъж съм обичала , но съм казвала и да други , че ги обичам , съм имала връзки , в които не само , че не съм обичала , но съм и лъгала .. :/ кофти тръпка .
Малко тъпо се изразих , но мисълта ми беше , че дали обичам на 100 % някого си зависи от него ..
Обичам го не на 100%, ами на 1000%
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ima omenti v koito ne sam go obi4ala na 100% a na 99,9% slu4va se da stane taka no vapreki tova posle mi e nujen samo 1 pogled za da se vluba 1 000 000% ...![]()
в момента съм с човек който обичам,но не съм лудо влюбена т.е. не са 100% за съжалениепросто все още не съм се отърсила от предишната тръпка която беше мн силна ...
Не знам какво е да обичаш половинчато. Винаги се раздавам на 100% и обичам и мразя с цялото си сърце. Колкото до моята половинка-харесвах го, обичах го, не го обичах, не мога да живея без него и той е част от мен. Така еволюираха чувствата ми. Има си моменти, в които не го обичаш може би, но те не са за час или 2. такъв период при мен беше 2 или 3 месеца, но не искам да си спомням вече. Този човек стана част от мен по всеки начин и изобщо не мога да си представя как бих поела и 1 дъх без него.
Това,че не си влюбена, не означава,че не обичаш на 100%. и аз не съм така лудо влюбена като преди време, но усещам с цялото си същество любовта.Първоначално написано от gabituuu
неее![]()
,на 100% мога да обичам само мене си,мама и тати...другите само могат да се молят за т'ва
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
damz i az taakaПървоначално написано от ANGEL4E
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
аз себе си не обичам 100 % пък някой друг!![]()
от 1 месец сте заедно ..че на вас ви е време за женидба бе !Първоначално написано от prosto az f
ае яла в реалноста ..знам че реалноста е гадна и мен ме плаши ...ама се чак такива простотии !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
До сега един единствен път съм обичала истински.Връзката тече и в момента. Обичам го не на 100р не на 1000 ми направо на 10000% :P Имало е моменти, когато ме е наранявал,дразнел ме е или нещо от сорта, но никога не съм чувствала нещо по-различно. Никога не съм се съмнявала, че може да не го обичам или нещо такова.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Само един човек съм обичала безрезервно и на 100%...и още го обичам, дори и да не съм с негоДруг не успя да го замени от сърцето ми и никой друг няма да обичам така
![]()
[quote="miss_fatty"]аз себе си не обичам 100 % пък някой друг![/quote vazirai s toq pederaski film
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
az mene si ne obi4am na 100% , 4e kamoli nqkoi drda verno slu4valo mi se e na momenti da obi4am priqtelq si mn pove4e ot men,6toto se znam,4e priemrno za skarvaneto ni az s1m vinovna i se obvinqvam vse pove4e i pove4e
![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
xmm tryden vapros mojebi go obi4am na 99% 1% o6te ne si go e zaslujilxxixix
oBicHKaM Si Gy P0e4e oT 100000000000000000000000000000000000000%.......... ....
NezNaM KFo BixPRaiLa BeS NeGy!aDSKi Mn0o0oGy Si Gy LoFKaM!!!!![]()
![]()
Определено.За мен той е целият свят.Обичам го на 100%
Първоначално написано от Aleandra
![]()
![]()