.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Винаги може и повече... Ако го обичах на 100% нямаше да има какво повече да му дам!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    obi4am go lubovta ne se izmerva v procenti ponqkoga se 4uvstvam naranena i go obi4am po malko ili pone iskam da e taka....

DaR4eTo_COoL
    Guest

Re: na 100% li go obi4ate

Цитирай Първоначално написано от prosto az f
    iskam da popitam dali v edna vrazka obi4ate 4oveka do vas na 100 %, i ponqkoga slu4va li vi se ako vi e gadno ne6to primerno....da ne 4ustvate onaq trapka......na men dnes mi se slu4i za 1h nqkade i posle mi stana ma4no 4e dori si go pomilih.....ako ima zn na 15 g sam a s tva mom4e sam ot 1 mesec.
    Ami kakvo da ti kaja mili4ka i az sum taka po su6tiq na4in,v smisul pff abe poznavam go ot 5 meseca trugnah s nego dnes ama nz dali go haresvam ne sum sig iii dori ponqkoga se 4udq dali me drazni!?Ne moga da razbera kakvo 4uvstvam off nz nz a za tebe mi 6tom ste edin mesec e napulno normalno ponqkoga da se 4uvstva6 taka,za6toto ve4e go poznava6 po dobre ii znae6 i slabite mu 4erti..nz spodeli s nego tova i si pogovorete dosta na tazi tema moje i toi da ne haresva ne6to v teb i moje da se opitate i dvamata da osvejite vruzkata si...e nz sega kak sa ne6tata to4no,no tva e s koeto moga da ti pomogna/....

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
    oBicHKaM Si Gy P0e4e oT 100000000000000000000000000000000000000%.......... ....
    NezNaM KFo BixPRaiLa BeS NeGy!aDSKi Mn0o0oGy Si Gy LoFKaM!!!!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

ami slu4valo mi se e ne e e lesno naistina no sum obi4ala i na 100%!!!taka 4e si pomisli dali iska6 da si s nego!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Obi4aH go na 98% samo men si obi4am na 1000000% a sega ve4e(ili o6te) go obi4am na 89%

Град
    The Hell
    аз обичам приятелката си даже на 101%
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

на 100% обичам и сам обичала само един човек,който наистина го заслужава и се раздавам до край за него
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Град
    Филибето
    Ами преди обичах на 100%, да. Преди вярвахна 100%, да. Но откакто тези "100%-ови неща" ме предадаха, едва ли ще обичам вече на 100%.
    "Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."

Град
    Sofiq
    Vav vsqka vrazka ima razli4ni momenti,ponqkoga si na 100%,ponqkoga na 50%,razli4no e i nqma za kakvo da se pritesnqva6

Град
    Бургас
    И аз съм обичала само веднъж и все още продължавам да обичам. Вече сме заедно 2 години (почти де) и мога да кажа че не на 100, не на 10000 ами на 1000000000000000000000000000000000% го обичам. Знам че и тои ме обичка. Ами така е, караме се от време на време а,ама си мисля че в една връзка не може да има само разбирателство пък. Но никога когато сме се карали не съм спирала да го обичам или пък съм го обичала по-малко. Или обичаш някой човек истински или не!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    ima omenti v koito ne sam go obi4ala na 100% a na 99,9% slu4va se da stane taka no vapreki tova posle mi e nujen samo 1 pogled za da se vluba 1 000 000% ...
    ти кво първо твърдиш,че го обичаш,пък после след 1 поглед и вече си влюбена

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Обичам го не на 100%, ами на 1000%
    И аз я обичам нея 1000% много ясно !!!

(не мацето дет пише, моя Пух )

Град
    on the dark side of the moon
    Da OBI4A6 nqkoi e mN SILNA DUMA ! nE Q BURKAITE S "VLUBVANE" Az za sebe si moga da kaja 4e hodih s edno mom4e, s koeto sqka6 jiveehme za 3 meseca v nqkakav na6 si svqt Bqhme vkarali cqlata romantika na sveta v na6ta vruzka i az se namirah v ne6to kato sun...Kogato ne bqh v nego izob6to ne vuzpriemah ostanaliq svqt...i togava mai za purvi put si kazvah s mom4e OBI4AM TE prez 5 min No togava bqh malka (na 14 ) i izob6to sexa ne be6e temata, koqto nai n da me vulnuva.....No bqh tolkova obsebena ot nego , 4e dori i malkoto ni EROTI4NI momenti me vuzbujdaha stra6no....No skasahme , estestveno, az izlqzoh ot tozi film......Ne BURKAITE dvete dumi :P

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Какво значи да обичаш даден човек на 100% ?

Любовта не се измерва в проценти...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ами харесвам си го 100%...но има моменти в които се дразним...и аз му се сърдя..и се караме...но това не променя...процентите които го харесвам...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хаха... и както всичките обичате 100%-тово, така 100% след няколко месеца ще мислите по съвсем друг начин...

Ех, деца, деца...

Guest

Pisence{}{}{}

Ami dosega sam imala edna seriozna vrazka koito prodaljava i dosega veche pochti 4-ri godini i tazi trapka koiato beshe v nachaloto ne me e napuskala nikoga ne sam se samniavala v chuvstvata mi kam nego i tolkova si go obicham che neizdarjam i minuta bez moeto kotence......

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ми не мисля че е на 100%,защото след като изживееш някакво разочарование с човек,когото си обичал не на 100 ами на 100000% и след това по-трудно се доверяваш,а и мисля че още в началото на една връзка не можем да обичаме на 100%..тоо силните чувства растат с времето :P
    f@nt@zi@

Град
    The Hell
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Хаха... и както всичките обичате 100%-тово, така 100% след няколко месеца ще мислите по съвсем друг начин...

Ех, деца, деца...
    абе 6 месеца мисля по тоя начин
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Град
    in the sky next to 7th cloud
    az obi4am priqtelqt si 999% i sme ot 6 meseca zaedno
    Лудите движат света.

Град
    AnYwheRe
    Не винаги е на 100%, но понякога се слу4ва да го оби4ам много. Просто аз не мога да оби4ам на 100%!

Според мене няма любов при по малките от 18-19 години . Случвало ми се е найстина силно да искам да е при мене по някога , но едва ли мога да го нарека любов , може би само превъразаност.

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Любов има на всяка възраст дали си на 8 или 80 ..няма възрастова граница според мен.Аз съм си 100 % сигурна в чувствата,не помня да ми се е случвало да усетя несигурност в тях
    If You WanT me,cOme aNd fiND mE...!

Явно съм човек който не може да се раздаде на 100%.

Не мога да кажа дали е на 100% или 50%.
    Думите не стигат мисля, че.. нека постъпките ми да говорят.
    Нека човека с който съм да си прицени дали го обичам на 100% ..
    Насявам се да се чувства така, да ме кара да се чувствам така и всичко да е ОК.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си