- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- na 100% li go obi4ate
Винаги може и повече... Ако го обичах на 100% нямаше да има какво повече да му дам!
obi4am go lubovta ne se izmerva v procenti ponqkoga se 4uvstvam naranena i go obi4am po malko ili pone iskam da e taka....
Ami kakvo da ti kaja mili4ka i az sum taka po su6tiq na4in,v smisul pff abe poznavam go ot 5 meseca trugnah s nego dnes ama nz dali go haresvam ne sum sig iii dori ponqkoga se 4udq dali me drazni!?Ne moga da razbera kakvo 4uvstvam off nz nz a za tebe mi 6tom ste edin mesec e napulno normalno ponqkoga da se 4uvstva6 taka,za6toto ve4e go poznava6 po dobre ii znae6 i slabite mu 4erti..nz spodeli s nego tova i si pogovorete dosta na tazi tema moje i toi da ne haresva ne6to v teb i moje da se opitate i dvamata da osvejite vruzkata si...e nz sega kak sa ne6tata to4no,no tva e s koeto moga da ti pomogna/....Първоначално написано от prosto az f
Първоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Obi4aH go na 98% samo men si obi4am na 1000000%a sega ve4e(ili o6te) go obi4am na 89%
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ами преди обичах на 100%, да. Преди вярвахна 100%, да. Но откакто тези "100%-ови неща" ме предадаха, едва ли ще обичам вече на 100%.
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
Vav vsqka vrazka ima razli4ni momenti,ponqkoga si na 100%,ponqkoga na 50%,razli4no e i nqma za kakvo da se pritesnqva6![]()
И аз съм обичала само веднъж и все още продължавам да обичам. Вече сме заедно 2 години (почти де) и мога да кажа че не на 100, не на 10000 ами на 1000000000000000000000000000000000% го обичам. Знам че и тои ме обичка. Ами така е, караме се от време на време а,ама си мисля че в една връзка не може да има само разбирателство пък. Но никога когато сме се карали не съм спирала да го обичам или пък съм го обичала по-малко. Или обичаш някой човек истински или не!!!
Първоначално написано от ANGEL4E
ти кво първо твърдиш,че го обичаш,пък после след 1 поглед и вече си влюбена
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз я обичам нея 1000% много ясно !!!Първоначално написано от Aleandra
(не мацето дет пише, моя Пух)
Da OBI4A6 nqkoi e mN SILNA DUMA ! nE Q BURKAITE S "VLUBVANE"Az za sebe si moga da kaja 4e hodih s edno mom4e, s koeto sqka6 jiveehme za 3 meseca v nqkakav na6 si svqt
Bqhme vkarali cqlata romantika na sveta v na6ta vruzka i az se namirah v ne6to kato sun...Kogato ne bqh v nego izob6to ne vuzpriemah ostanaliq svqt...i togava mai za purvi put si kazvah s mom4e OBI4AM TE prez 5 min
No togava bqh malka (na 14 ) i izob6to sexa ne be6e temata, koqto nai n da me vulnuva.....No bqh tolkova obsebena ot nego , 4e dori i malkoto ni EROTI4NI momenti me vuzbujdaha stra6no....No skasahme , estestveno, az izlqzoh ot tozi film......Ne BURKAITE dvete dumi :P
Какво значи да обичаш даден човек на 100% ?
Любовта не се измерва в проценти...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ами харесвам си го 100%...но има моменти в които се дразним...и аз му се сърдя..и се караме...но това не променя...процентите които го харесвам...
Хаха... и както всичките обичате 100%-тово, така 100% след няколко месеца ще мислите по съвсем друг начин...
Ех, деца, деца...![]()
Ami dosega sam imala edna seriozna vrazka koito prodaljava i dosega veche pochti 4-ri godini i tazi trapka koiato beshe v nachaloto ne me e napuskala nikoga ne sam se samniavala v chuvstvata mi kam nego i tolkova si go obicham che neizdarjam i minuta bez moeto kotence......
ми не мисля че е на 100%,защото след като изживееш някакво разочарование с човек,когото си обичал не на 100 ами на 100000% и след това по-трудно се доверяваш,а и мисля че още в началото на една връзка не можем да обичаме на 100%..тоо силните чувства растат с времето:P
f@nt@zi@
абе 6 месеца мисля по тоя начинПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
az obi4am priqtelqt si 999% i sme ot 6 meseca zaedno![]()
![]()
Лудите движат света.
Не винаги е на 100%, но понякога се слу4ва да го оби4ам много. Просто аз не мога да оби4ам на 100%!![]()
Любов има на всяка възраст дали си на 8 или 80 ..няма възрастова граница според мен.Аз съм си 100 % сигурна в чувствата,не помня да ми се е случвало да усетя несигурност в тях
If You WanT me,cOme aNd fiND mE...!
Явно съм човек който не може да се раздаде на 100%.
Не мога да кажа дали е на 100% или 50%.
Думите не стигат мисля, че.. нека постъпките ми да говорят.
Нека човека с който съм да си прицени дали го обичам на 100% ..
Насявам се да се чувства така, да ме кара да се чувствам така и всичко да е ОК.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.