- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Редно ли е хетеросексуален мъж да си бръсне ануса?
Искам да ви питам- Редно ли е 1 нормален мъж (хетеро-сексуалист) да си бръсне космите по ануса. Аз се колебая... според мен не е хигиенично, но искам да чуя вашите мнения по въпроса
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
абсолутно НЕ
поне аз за нищо на света не бих си обраснал задника![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
ПП: исках да кажа "не е хигиенично да НЕ си ги бръсни"
защо да не е хихиенично.... точовек като се...е да не си осира целия задник е....
самнява ме някое нормално момче/мъж да си брусне гъза..... (освен ако не е решил да обраща резбата и да даа да го румбят отзад)
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
ясно кво искашеда кажеш.Едно момче от моя клас за първи пътк като си ги обръсна бепе много смешно картинка.Постоянно се чешеше по задника в часове,че и даскалката по биология е заядлива и му вика : "Аве Бояне ти още малко ръката в задника ще си вкаваш" и от тогава съм казал Нема ги Бръсна!!!
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
дае и аз кат по малак бях са комплексирал нещо и им одарих 1 самобрасначка ама после седмица и нещо ми са зе акала![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
abe 6tom tiq kosmi sa tam zna4i nqma smisal ot towa wse pak towa ponqkoga predawa i seksapil
xexexe e to na toq tvoq princip i ostanalite kosmi shtom sa si tam kadeto sa zna4i ima zashto da sa tam ama q se zamisli ne e to4no taka edva li ti haresva si4ko kosmato ili se laja..>>?? a shto se otnasq do brusneneto na anusi na normalnite maje -e ne smqtam 4e tova e neobhodimo..!? vsmisal koe normalno momi4e shte mu gleda v gaza i kakvo q barka neq? vizh ako mom4e reshi da si raga 4ushkata tam e drugo...ama vse pak nali si govorexme za normalnite majeПървоначално написано от Анонимко
![]()
Няма нищу нехигиенично-а напротив на почти всяко момиче му е по приятно момчето да не е с черни и гнусни косми навсякъде![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
и аз тфа викам..Първоначално написано от ThePainIsReaL
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
abe.. to men me draznqt izob6to da imat kosmi...vij moje da imat ama da ne sa nekvi gadno golemi 4erni![]()
puk az predpo4itam edno mom4e da e gladuk navsqkudedemek s kef da si go pipa6,milva6,pregru6ta6
![]()
Life sux but just keep smiling
тц тц тц.. нямам думи!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
кола маска...
косми търпя само по ръцете,под прасеца и фейса ако пуска катинар или не е имал време да се обръсне няколко дни.
EM AZ DO SQ NE SAM SI GO BRASNAL OBA4E MI E MNOO KOFTI I SUPER MN SE IZKU6AVAM , SPIRA ME SAMO MISALTA 4E POSLE 6TE STANE O6TE PO ZLE