По какъв траен начин могат да се премахнат косъмчетата над горната устна.Впрочем момИЧе съм на 15 години.Сладури давайте някакви мнения еи идейки благодаря Ви предварително
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
mi oswen da gi skubi6 s pinseta drugo ne se se6tam ili nqkakwi krem4eta drugo ne znam.![]()
каква пинсета беееееееее ?!?!?!?!? вие сте луди !!!!! Има едни малки лентики кола маска които са точно за това !
vyv vsqka apteka gi ima
tyrsete na veet
ооооооооооо много благодаря на всички и аз съм на мнение че пинцетата не е много удачен вариант защото си мисля че ако ги премахвам чрез изкубване ще станат още по-тъмни и забележими.Чудех се за още два метода-чрез изрусяване с кислородна вода или чрез лазерна епилация-според вас това добра алтенатива ли е![]()
nqma ni6to lo6o v tva da si gi maxa6 s pinseta.az li4no pone za sega taka si gi maxam.i spox nqma da stanat po-4erni.a ako iska6 moje i s lenti4ki,ti si re6ava6.ako ne sa mnogo davai s pinsetata.ako pak sa pove4ko probvai s pinsetka i ako mn te boli i ne izdarja6 togava deistvai s lenti4ki :P
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
Иди на лазер бе това са 10 квадратни сантиметра. Гранция доживот.
Пп. Тате, защо жените ползват толкова много гримове и парфюми?
- Защото са грозни и миришат, моето момче!
точно пък тея са най-големите БОКЛУЦИ!!!!!Първоначално написано от Анонимко
съгласна съм с MonitOoOo!
Da be ... Veet - sux ...
Ako she deistwash sys lentichki,to neka da sa na Strep.
Otnosno lazera-shte izleze kum 30 lewa.
abe kosym4etata nad ustnata ako se skubqt nali se se6tate 4e 6te porastnat po zdrvi....za tazi rabota se hodi na kozmeti4ki koito sys edno kato lazer gi premahvat po4ti zavinagi a posle kato rastat rastat mn tynki i malki..i dori ne e 4ak tolkova skypo...![]()
и аз съм за с лазер но не мога да убедя майка ми защото тя се опасява дя не ме изгорят с лазера![]()
abe 4estno ako ne li4at mn ne gi mahai,posle stavat po-zle ina4e podkrepqm za veet
От лазера почти винаги остават белези - като лунички. Аз мойте ги махнах 1 път с лентичка от един път. После порастват бавно и по малко и досега - с пинсета. Точно както и веждитеДоволна съм
![]()
If God is a DJ
Life is a dance floor
Love is the rythm
You are the music
6to puk da ne gi izrusqvaako sa malki i malko vaob6te nqma da si li4at dori i za gi e izrusila
![]()
auuu na veet poveche nishto nqma da si kupq 1 krem za krakata si kupih verno che stoqh 2 min poveche ot kolkoto e triabvashe ama prosto nishto ne se nahashe i za tova sdqh poveche i kato go mahnah beshe prosto ujasna bolka krakata mi bqha izgorqli i kojata mi se beshe napukala cqlata bqh chervena posle 1 mesec ne moja da mi se opravi kojata i mi ostanaha malki beleziПървоначално написано от koalka
![]()
Obicham te milo !!!
отиди на козметик!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
otidi na kozmetik
Пинсета/лентички/кола маска
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!