- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как разбирате дали някое момче Ви харесва?
Старая се.Първоначално написано от `Death`Whore`
После да не пишеш теми, че не можеш да си хванеш гадже...
Аз си имам гадже, злобна путко. А и попринцип не изпитвам нужда да търся такова във форум за разлика от повечето чикиджии които пишат тук.Първоначално написано от `Death`Whore`
1. Не ме обиждай, детенце.
2. Шегувах се!
Престани да ме наричаш така!
Po pogleda.
Mi to 4ovek moje da se useti. Po mnogo neshta,po durjanieto mu po na4ina po koito mi govori.
Az naprimer po pogleda... To si se razbira![]()
Ми те си го показват,то си личи...Не знам,може би интуиция..То като харесваш някой е ужасно трудно да не гопокажеш,като се замисля..Направо от далече се забелязва.![]()
ЪхЪ..мила първо не трябваше да пуснеш 2 теми със еднакъв умисълВторо то се усеща..или по държанието или от общ познат
![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
разбирам,когато някое момче ме харесва най-вече по самото му държание като ме види,логично е.Но,ако е прекалено срамежлив мога да разбера чрез смс,или от друг посредник.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ами докажи ми че не си злобна путка и ще спра.Първоначално написано от `Death`Whore`
Po durjanieto i po pogleda !![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Даамм.. винаги се усеща:)Първоначално написано от Barbaronka
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
именно.. но надали онова момиченце, което е пуснало темата, за да се прави на голямата как ще те разбереПървоначално написано от IlLuSi0nS`
при мен иначе протича по подобен начин.. с човека се сближаваме, някакси не като приятели, а сякаш единия без думи иска да каже на другия "Нека нещата бъдат специални." Познато ми е това чувство
някакси аз лично всеки път реагирам различно. Ама в повечето случаи постоянно си задавам въпроса дали и той изпитва нещо към мен, опитвам се да съдя по действията му, по думите, по погледа.. понякога се получава, но последния път (т.е. със сегашния ми приятел) нещата станаха по доста непредсказуем начин - аз си го харесвах него, а той се държеше сякаш вобще не му пука, няколко пъти оставахме насаме, прибирахме се заедно и нищо..той беше безучастен. и това беше до един купон в една позната където де да знам и аз как стана ама от дума на дума той започна да ми говори някакси по-нежно, да ме докосва и прочие, даже един път ме цунка по бузата и аз почнах да си мисля ебаси тфа е той няма начин да не ме харесва иначе защо щеше да го прави това.. и тогава вече се целунахме (сещате се какво имам в предвид) и сичко е супер оттогава до сега.. и не знам какви изводи да си вадя вече, ебати. мозъкът ми блокира
но после нещата се изясниха де - поговорихме си и се разбра, че той от доста време е искал да се запознае с мене и така нататък и така нататък...
Уха, ама той бил от срамежливитеааах как ги обичам такива момчета
макар че по нищо не му личеше че го е срам..
абе това момчетата са си непозната планета, вобще не ги разбирам![]()
emi skupa nz,to si lichi...v 5 klas,obichta se izraziava v biene,hapane,skubane,psuvane i dr.,no ve4e sme golemi hora mislia...mi ako ednno mom4e te haresva obiknoveno se durji milo,flirtuva otkrito s teb,ako e niakuv po-sramejliv ima veroiatnost da ne te gleda v o4ite idr takiva...nz shto prosto ne pitash 4oveka...toi she ti kaje nai-to4nmo...)
we like it DARK&HARD
абе не при всички е само погледа и милите думички и бла бла
наблюдавай държанието му с други момичета, негови приятелки, ако има разлика в отношението му, голяма разлика почертавам, тогава вероятно те харесва, ако има малка разлика най-често се стига до репликата "ама нали бяхме само приятели", и все пак то си е до човека, не веднъж съм оставала като застреляна след разговор за отношението на някой към мен, такова животно като мъж, чиито действия отговарят на мислите му, няма
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ми дават некфи знаци
Първоначално написано от Ice_Queen
predstavi si kolko mom4eta mislqt 4e gi haresva6
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!