.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: sunishta

hei heixa
    Guest

sunishta

vqrvate li v sunishtata...?
    az naposleduk sunuvah edno momche,koeto ne sum vijdala ot mnogo mnogo vreme i v sunq bqhme zaedno,vsichko beshe tolkova hubavo,no se subudih.,...
    predi kogato bqhme priqteli,smisul zaribqvahme se i sunuvah,che toi se natiska s edno moq priqtelka i posle mi beshe kofti,no si bqhme zaedno...sega sunuvah,che vuprosnoto momche,shte se vijda s edna moq priqtelka i mi stana shit,smisul samo sun e,a ne moga da pisha,na priqtelkata mi zaradi nego....neznam spored vas,kakvo oznachavat tezi sunishta...plsss ne se ebavaite

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сънища , сънища ... един нереален свят , към който се стремя и за който отчаяно копнея . Но това са само сънища , остават си за нощта .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

аз лично вярвам в сънищата защото ми се е случвало те да се сбъдват може да е нищо особено просто случайност не знам....ще ти кажа нещо когато по4неш да сънуваш няколко пъти 1 мом4е и с него ти е готино и в сънищата го ревнуваш зна4и се влюбваш това го знам от ли4ен опит повярвай ми....не знам защо много 4есто аз усещам какво ще стане може да е съвсем дребно нещо като например кога ще ме изпитат в у4илище...кого ще изпитат...когато ще се слу4и нещо гадно...или примерно проклинам някой и проклятието ми се сбъдва има много странни неща които не можем да си обясним..така 4е като нищо това което сънуваш ще се окаже истина!!! надявам се да не сам прозву4ала като идиотка!

Мега фен Аватара на iiirish
    сънищата са си сънища реалноста е друга

Град
    Пловдив
    понякога сънищата се сбъдват..но не винаги или една малка част от тях стават реалност...но не винаги им вярвай..много често могат да те подлъжат

Супер фен
    Ami az lichno ne vqrvam v synishtata.Za men te sa idealniq svqt,v koito bih iskala da jiveq.No nqmat nishto obshto s realnosta ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не вярвам в сънища, а и много рядко сънувам или си спомням това, което съм сънувала

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз пък абсолютно всяка нощ сънувам и помня всичико. Дори следобед като легна да поспя.. пак сънувам. В сънищата няма нищо лошо (е, не винаги). Те идват от дъното на подсъзнанието ни. В повечето случаи са въображаеми, за реалността ни, преживявания и случки..

Guest
    ami znam li .. a viarva6 ili ne .. az sanuvah niakolko puti edno momche dori bez da go poznavam,da sme govorili daje da sme se vijdali i tochno sled po-malko ot sedmica se zapoznahme i eto sega sme zaedno .. moia savet e da viarvash v dobrite neshta ot svoite sanishta zashtoto nali znaesh che kogato silno iskash i viarvash v neshto to stava realnost

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    az sa6to sanuwam , po4ti vseki pat kato legna da spq ...daje nqkoi pat bez da spq pak sanuvam ,no twa we4e sa 4asni slu4ai ..6e gi propusna ... samo deto mno mraza da ne si pomnq sanq ... deii taq latinica me drazni super mno

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Моите сънища са изключително странни и почти никога не ги разбирам,защото не зная как да ги тълкувам.Но напоследък,в последната 1 година ми се случва да сънувам приятел/ка,който/която е далеч, да се връща пак тук-вкъщи.И на следващия ден-БАМ!То станало наяве! Абе сънищата са шантава работа общо взето...не може всеки да ги тълкува...което е много жалко
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Град
    sofia
    abe ozna4ava 4e si misli6 za nego tva ozna4ava

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    сънищата са си сънища реалноста е друга

hei heixaa
    Guest
    ne mislq,che oznachava,che se vlubvma v nego..ne sum go vijdalal ot mnogo mnogo vreme,,da mislq,za nego..no chestno,ne mislq,che sunishtata mi mogat da stanat realnost...i neznam,zashto gi sunuvam..smisul-te bqha mnogo mnogo hubavi-kak sme zaedno pak i prochiee..ta tova mislq,che ne moje da se sluchi i go znam,pa go sunuvam...ako nqkoi moje da obqsni plss da pomaga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си