.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Sahso
    Guest

Ako ti trygne na zle o6te ot pyrvoto gadje...

Pitam dali nqkoi pyrvoto my gadje ne e bilo spored ochakvaniqta i dali ako s pyrvoto my gadje ne sa se polychili ne6tata taka 6te mi trygne i po-natatyk s drygite....Molq nqkoi da spodeli ako e imal takava gadna sly4ka

Голям фен
    Град
    Варна
    Проблема може да не е в теб а в нея

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    естествено че не е в теб ! Просто не си имал късмет . Всичко става с опитване не може всичко да е перфектно от първия път.
    I am a violet butterfly !

Tesinka
    Guest
    Towa nishto ne oznachava. Vupros na vreme e moje bi da popadnesh na kogoto trqbva.Spoko,towa 4e s 1-woto gadje ne e potrugnalo dobre nishto n oznachawa

Тъпа е темата !
    Няма перфектен човек !!!
    => Не може на всеки да му е супер и да му завърши супер връзката !
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

Sahso
    Guest
    Ne prosto pitam ,nali kazvat 4e kakto ti stane pyrviq pyt taka 6te ti i trygne,mnoy sym naranen poneje,ochakvah pove4e a to kvo stana.

Guest
    ^6te ti trygne i po-natatyk

всеки е различен, с първото гадже може да не ти провърви,но това не значи че по-нататък ще става по-зле или пък хич няма да потръгне
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Град
    Пловдив
    уф няма никво значение каква е била първата ти връзка...сяка връзка си е сама за себе си няма нищо общо с другите защото хората не са еднакви..секи е различен...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами попринцип е добре да не провървяват нещата с първите гаджета, защото през колкото повече изпитания преминем, толкова по-сладко ще ни е с човека, който наистина ще се обичаме както никога до сега. Все пак човек трябва да има представа какво е да не ти стане работата с еди си кой, но и същевременно да има и представа, за това какво е си в страхотни отношения с даден човек. Все пак великата мисъл "След всеки дъжд изгрява слънце" ми е единствения стимул за в живота за напред и кто се замислите, наистина е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си