- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ako ti trygne na zle o6te ot pyrvoto gadje...
Pitam dali nqkoi pyrvoto my gadje ne e bilo spored ochakvaniqta i dali ako s pyrvoto my gadje ne sa se polychili ne6tata taka 6te mi trygne i po-natatyk s drygite....Molq nqkoi da spodeli ako e imal takava gadna sly4ka
Проблема може да не е в теб а в нея
естествено че не е в теб ! Просто не си имал късмет . Всичко става с опитване не може всичко да е перфектно от първия път.
I am a violet butterfly !
Towa nishto ne oznachava. Vupros na vreme e moje bi da popadnesh na kogoto trqbva.Spoko,towa 4e s 1-woto gadje ne e potrugnalo dobre nishto n oznachawa![]()
Тъпа е темата !
Няма перфектен човек !!!
=> Не може на всеки да му е супер и да му завърши супер връзката !
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
Ne prosto pitam ,nali kazvat 4e kakto ti stane pyrviq pyt taka 6te ti i trygne,mnoy sym naranen poneje,ochakvah pove4e a to kvo stana.
^6te ti trygne i po-natatyk
всеки е различен, с първото гадже може да не ти провърви,но това не значи че по-нататък ще става по-зле или пък хич няма да потръгне
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
уф няма никво значение каква е била първата ти връзка...сяка връзка си е сама за себе си няма нищо общо с другите защото хората не са еднакви..секи е различен...
Ами попринцип е добре да не провървяват нещата с първите гаджета, защото през колкото повече изпитания преминем, толкова по-сладко ще ни е с човека, който наистина ще се обичаме както никога до сега. Все пак човек трябва да има представа какво е да не ти стане работата с еди си кой, но и същевременно да има и представа, за това какво е си в страхотни отношения с даден човек. Все пак великата мисъл "След всеки дъжд изгрява слънце" ми е единствения стимул за в живота за напред и кто се замислите, наистина е така.