- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как разбирате дали някое момче Ви харесва?
Въпроса е към момичета
А момчетата.... и вие кажете![]()
аз едвам зацепвам,ако е за приятелка веднага ше разбера,ама за мене най-накрая![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Точно, и аз съм така! Даже като се замислих преди седмица, се оказа, че един ме е харесвал в 3ти клас (сега съм 7ми)Първоначално написано от bARbiTy
![]()
О господи! Поне не съм единствена![]()
еми да си обаждат,аз нямам телепатични способности![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
еми то па е трудно да научиш!Или ти го казват напрао в очите или научавам от негов приятел,или от приятел на негов приятел и т.н.!Яко сложно!мани мани
Оффф.. по кво ли не можеш да разбереш - по държание, поглед, намеци, флиртчета ала-бала..
И тряа си ептен зле за да не забележеш(естествено, ако момчето го прави явно..)
И бду тоя въпрос си го задавах в пети клас...
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Първоначално написано от Supremacy`Girl
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Еми не е толкова трудно,по начина по който говори с мен,по начина,по който ме гледа,по начина,по който се държи с мен.Ей такива работи.Абе то си се усеща,особенно ако и споделено вече....
Очевадно е. Винаги!
Не е това индикацията. Не всеки е настъпателен и агресивен сваляч.
По погледа му :P
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Е как тряа те гледа? Я някой да опишеПървоначално написано от sexy_anji_
Ами да те гледа в очите... Момчетата много рядко го правят. Немога да го опиша точно. Абе да те гледа влюбено... Съжелявам, аз се предавамПървоначално написано от sledko_f>93
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Е ти пък нищо не каза. Кажи ги кои са тези начини МНОГОто де?Първоначално написано от FiRe_LaDy
-по действията
-по погледа
-по много неща
-по промяна в държанието
-по пламъчето в очите
-по усмивката
-по много начини
Кои са другите много начини![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Ахаха а аз никога не го разбирам тва...принципно аз се държа мило и някакси е нормално и др да се държи..и накрая - шах с пешки!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Поглед,отношение търсене на близост,търсене на запознанство!
И момичето си е точно във възраста да пита,мога да ви кажа,че познавам един индивид,(от женски пол) който не може да разбере а е на 17![]()
Light The Universe
аз му викам усещане за близост.. когато някой те харесва очите му сякаш излъчват топлина, която те залива, т.нар. влюбен поглед.. по този начин усещането за близост нараства значително, дори и да не знаеш името на дадения човек.. наричам го още подсъзнателен начин за разпознаване на сродни души..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ъм... аз обикновено не показвам.Първоначално написано от sledko_f>93
![]()
Ти така си мислиш.