- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- постинор
имам един въпрос и аз,взимала съм постинор преди,но все пак искам да знам,каква е вероятността да ми дойде по рано?предният път ми дойде със една седмица по рано но бях пътувала и реших че може да е заради това...
Ами в общи линии никой не може да ти каже то4но кога ще ти дойде - може по-рано, може по-късно, а може и съвсем навреме. Но предполагам, 4е щом преди ти е подранило, зна4и и този път би трябвало да ти дойде по-рани4ко. При мен поне си беше така - първият път след като се наложи да го пия ми дойде 10-ина дни по-рано и вси4ки следващи пъти все така
![]()
Робинята на Quench
PILA SAM GI NQKOLKO PATI I VINAGI MI IDVA6E RAZLI4NO.DAJE EDINIQ PAT MI DOIDE 2 PATI EDIN SLED DR.6TE TE POSAVETVAM SAMO DA NE GI PIE6 REDOVNO,A SAMO PRI SPE6NA NUJDA.ZA6TOTO KATO GI PIE6 REDOVNO I IM SPIRA EFEKTA
Мацки доколкото знам от майка ми (не се хваля но е акушерка от 30-тина години) съм чул че не е хубаво да го използвате това постинорче много често........ така че се пазете и. гледайте да не се стига до там че да го използвате![]()
Не вярваш в БОГ ? Гръм да те удари !
аз съм го пила и ми дойде на другия ден.. но доколкото знам това е за краен случай .. не е желателно да се пие всеки път когато има съмнения по - добре първо да се направи тест
МмМм наскоро една пр-ка на рождения си ден правиха секс с приятеля си и той се испразни без да иска и тя пи постинор и и дойде 12 дена по рано.
ti kolko puti si go pila????Първоначално написано от SINDEL
m i az sum go pila 2riq put be6e daje predi 5 dena... i v4era nqkva plinka kruv mi pote4e i az se 6a6nah zdravata 6oto i do dnes pove4e ne e poteklo, a po princip trqbav6e to4no v4era da mi doide i neznam.... pri vseki qvno e razli4no .. mislq tova da mi e za posleden put.. hap4eto e gadno vliqe zle
mm 4etoh v listovkata 4e mije da ti zakysnee a ne da ti podrani az za pyrvi pyt go pih vyv vtornik i nz kak 6te e![]()
kat gledam kolko redovno go piete da popitam moje li tova da dovede do nevyzmojnost da se zabrmenee demek ve4e kato iska6 deca nema da moje6 da imash????
ami ne mislq no sigurno pri zloupotreba moje da dovede i do takiva ne6ta... Neznam az li4no nali 2 puti ob6to sum go pila i nqmam namerenie pove4e nikogqa da go piq prosto tova si e KRAEN metod!!! Ne e hubavo prosto s prezervativ i tova e !
еми тва си е ударна доза хормони ..химия от сякаде ебава организма и при злоупотреба наистина може да доведе до кофти последици
И аз съм поредната пила тия хапчета...
Около 6 дена след като ги пих започна леко кърваво зацапване което продължи седмица и изведнъж вече втори ден имам някакво брутално кръвотечение. Много се притеснявам![]()
Наистина при всеки е различно...