.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Guest

dori 1 cvete ne polu4ih za 8 mart..

obqsnete mi spored vas tva uvajenie li e ....hodim s nego ot okolo godina... otno6eniqta sa ni perfektni ...spodelqme si po4ti vsi4ko... no eto 4estiti mi praznika 4rez sms ..nito cvete mi podari nito ni6to.. kolkoto i da e vsqka jena o4akva nqkakav jest pone na 1 den... kak bihte reagirali vie

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    хахахах, горкичката
    Имаш право да му се сърдиш!
    И аз не подарих на никоя цвете, но... поне янмам и отношения към никоя
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

оххх мили4ка ами мом4ето може да си е помислило 4е ще го помислиш за идиот ако ти подари цвете....мом4етата са страшно срамежливи...спокс и аз не полу4их цвете!!!(ама не му се сърдя)

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ми и аз не получих цвете,дори честитка нямах и какво?тва не значи че не ме обича!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    наистина кофти но не му се сърди много

Голям фен
    на колко години си ? а и празника е за жените, не за тинейджърките каквито сме ние тук. а може и да не е имал пари за цвете ?? те сега надуват цените на 8ми. може да е мислел че ти нямаш празник и да не е искал да го празнуваш, но е видял ентусиазма ти и е решил само просто от уважението да ти пусне един смс... радвай се че ти го е честитил можеше и изобщо да не го направи :P
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    След като са ви хубави отношенията и се обичате, не би трябвало това да е проблем. Едно цвете не бива да помръчава връзката ви. Може пък да не счита, че ти имаш празник на 8 - ми март, повечето схващат деня като празник на майката...Може това да го оправдае...Поне ти е писал смс, това е хубаво. Не се сърди за глупости.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мъж е => не струва
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

8 март е празник на ЖЕНАТА. Което значи, че трябва да си към 25-годишна за да имаш право да наричаш празника свой. Някоя от вас да е чукнала 20-те поне?
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: dori 1 cvete ne polu4ih za 8 mart..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    obqsnete mi spored vas tva uvajenie li e ....hodim s nego ot okolo godina... otno6eniqta sa ni perfektni ...spodelqme si po4ti vsi4ko... no eto 4estiti mi praznika 4rez sms ..nito cvete mi podari nito ni6to.. kolkoto i da e vsqka jena o4akva nqkakav jest pone na 1 den... kak bihte reagirali vie
    поздрави го от мен !!!
    явно това е момче с характер - истинска късметлийка си !
    НЕ на комунистическите празницииии

Guest
    nqma zna4enie na kolko sam 6tom se 4uvstavam jena.. pak i toi znae6e 4e si go za4itam toq praznik...mejdudrugoto ne mu se slu4va za 1-vi pat da me prenebregne na praznik..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    nqma zna4enie na kolko sam 6tom se 4uvstavam jena.. pak i toi znae6e 4e si go za4itam toq praznik...mejdudrugoto ne mu se slu4va za 1-vi pat da me prenebregne na praznik..
    чувствала се жена ..
    вчера в автобуса некви на по 14 нагмуцили се с гланц и тръглани да честват празник , защото били ЖЕНИ
    смях до сутринта ти казвам

Guest
    Вие женските само искате да прецакате мъжете... Да си дават парите за вас, да си дават времето за вас... Сякви глупости... Вие сте пиявици. Точите от потенциала ни!

E i kakvo ot tova az sushto poluchih samo pojelanie . I to ne e zaduljitelno da ti dava neshto pojelanieto e dostatchno. Shtom ste zaedno ot tolkova vreme znachi znaesh che te uvajava i da spresh da se mislish za golqmata rabota a da jiveete normalen jivot pone az smqtam che sled godina chovek moje da si pozvoli greshki kato da ne podari cvete kogato drugiqt go e ochakval. Moje chovek da si go pozvoli zashtoto takiva neshta ne znachqt nishto ... s edno cvete ili bez vse shte se obichate i vse shte produljite da jiveete ne e bolka za umirane . Prejivei go! A tova chii praznik e nqma znachenie ako iskash da e i tvoi praznik i ti da se schitash za jena nqma problemi i nqma nishto losho dali e deistvitelnu taka no shtom ti si shtastliva .....

Guest
    kat stava vapros za sex mom4etata kazvat ;e tq ve4e e na 15 16 stava.... a kat stava vapros da se ohar4at s 2 leva ...a tq e malka ne stava... na parvi uni; ama tq e golqma we kav praznik...............

Голям фен
    Град
    Memphis
    emi qvno nesi zaslujila prosto kakvo se surdish pone edna pishka ne udari li
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PankO
    хахахах, горкичката
    Имаш право да му се сърдиш!
    И аз не подарих на никоя цвете, но... поне янмам и отношения към никоя
    ест ти си гаден травестит
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Голям фен
    аз лично не чувствах че имам празник .. пък и не мисля че едно цвете ще докаже любовта му към теб .. има си и други начини както той е постъпил обадил ти се е и ти е чиститил.. една мила дума може да има много по-добър ефект от колкото цвете..

Мега фен Аватара на koalka
    Определено няма да ми стане приятно, но не си прави заключения относно чувствата му.

Град
    Pink Paradise
    Щом толкова се обичате, едно неподарено цвете неможе да ви развали отношенията. Не ти е подарил и какво от това...?
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

oh za 1 cvete shte me sbarkash e golqm praz...naistina ti ne si jena a vse oshte teenagerka...tozi praznik e po skoro na maikata i na saprugata tova e jena(maika i sapruga) sega razbrali taka 4e ne se zasqgai zaradi gluposti

Guest
    kat stava vapros za sex mom4etata kazvat ;e tq ve4e e na 15 16 stava.... a kat stava vapros da se ohar4at s 2 leva ...a tq e malka ne stava... na parvi uni; ama tq e golqma we kav praznik...............
    napulno suglasna,bati uvajenieto..davli si vremeto za nas be koi te e karal be ? ti na sila li go prai6 ili zaradi tova 4e iska6 da bude6 s nqkoe momi4e?

че кви жени сте вие бе? Жена е този индивид който има мъж, деца, къща и евентуално работа. Тва е жена. Другите празнувате на 1юни
    Немаш право се сърдиш Аре успех с гаджето ти и дано не забрави кога ти е рождения ден че тогава кофти

Мега фен Аватара на iiirish
    на мен лично би ми станало доста криво ако приятеля ми се беше появил на празника без едно цвете дори. но не бързай да го съдиш! помисли, че може би е бил в затруднено положение, че е нямал от къде и от кого да вземе пари за да те зарадва за празника... всичко се случва! затова не го упреквай всичко си има причина

Повече от фен
    az sashto ne sam poluchila cvete za 8mi mart,zashtoto moq priqtel znae,che tozi praznik ne go praznuvam vse oshte ne se chuvstvam jena,a prosto momiche predpochitam da praznuvam na 1vi iuni

Even heaven is hell without you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си