- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tia & Toi ?
Zdr.Predi niakolko sedmici tragnah s edno mom4e,koeto mnoo haresvam da oba4e edna moia pr predi niakolko meseca be6e s nego,no za kratko.I ot kakto znae 4e az sam s nego se darji ujasno.Samo govori gluposti za men i si izmislia razni ne6ta za nego,4e i govoril,4e ne me haresval,4e haresval neia.Mom4eto otri4a vsi4ko i kazva 4e q e qd za tova mi govori taka,no ne znaia na kogo da viarvam.Pomo6t !
Да ти здъвча храната ли искаш ?Pomo6t !
бъзик.
estestveno 4e q e qd...o6te go aresva tam i e problema ne i obra6tai vnimanie da e mislila kogato e trqbvalo sega ti si s nego i da ne ti puka kakvi gluposti govori![]()
\
/
ами мноо ясно че ше му вярваш на него!!!момичетата са си такива-отмастителни!!Сега твойта приятелка я е яд че той не ходи с нея,а с теб!!!Нека си троши главата!Да говори квото иска-ти не и се връзвай!Той нямаше да ходи с теб,ако не те харесваше и нямаше да къса с нея ако вече не му е писнало!такаче СПОКО мила и си гледай кефа!!![]()
da az mu viarvam,no vse pak za6to i e na tova momi4e da si izmislia takiva ne6ta kato znae,4e 6te razbera,4e e laja.Nz.Obarkana sam![]()
тя ти завижда!незнам как е приключила връзката им,но или просто я е яд че той я е зарязал или съжелява за това че го е напуснала!!!Не се впрягай толкова!По това съди каква приятелка имаш!!Първоначално написано от Анонимко
da taka si e spoko vsi4ko 6te si doide na mqstoto ti ne se vprqgaii axxa tav e prisu6to na momi4etata da zlobeqt po biv6ite tii se adcai smelo napared i ne q obru6tai vnimanieПървоначално написано от miss_fatty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Тваа.. аман от лицемерщини и тенм подобни. Не й обръщай внимание на 'приятелката' ти, гледай си кефа и да си жива и здрава за напред, Господ здраве да ти дава.
Чисто и просто ти завижда. Не трябва да и се връзваш на глупостите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Говори с нея и й кажи, че от тези неща няма смисъл, няма смисъл да се държи като дете.Ходила е преди няколко месеца с него, сега ти ходиш с него, а тя нищо не може да направи.
oooo na koaalataa i porasnala rabotaata xa palq4ovciПървоначално написано от koalka
cadillac don and j-money-peanut butter and jelly
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ох, това женската злоба нямала край беестествено, че нея в момента я е яд! усеща, че той е намерил нещо в теб, което я превъзхожда нея, разбира, че ти притежаваш нещо много повече от нея за да е той сега с теб! не вярвай на подобни нейни приказки, защото са продиктвани единствено от завист!
Само от такива интериганти може да се повлияеш и да направиш някоя глупост. Не и обръщай внимание.Първоначално написано от Aleandra
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Вярвай на него!Така мисля!
Mersi za pomoshta.I az sam na mnenieto,4e tia prosto iska da ni skara i za tova govori takaDano naistina e taka :P
aFe Da Ne Ta e*e.... DoKaT iMa TaKia TyPi p*Tki ViNaGi sHi iMa i InTriGi!!!Ne iM oBRysHTai VNiMaNie!!!sHoTy NakRaq sHi sTaNe NqKoq PRosTyTiq!!!
PyK i NaLe zNaisH-Ne Se fPRqGai oT JiVoTa...i Bes TFa Nqa Da izLeZesH JiF oT NeGy!!!![]()
Както написа koalka,поговори с нея и и кажи,че няма смисъл от такива драми и циркове.Но е логично,че момичето го е яд и нарочно говори такива неща.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Аман от кучки
чиста завист просто иска да е на твое място
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......