.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Tia & Toi ?

Guest

Tia & Toi ?

Zdr.Predi niakolko sedmici tragnah s edno mom4e,koeto mnoo haresvam da oba4e edna moia pr predi niakolko meseca be6e s nego,no za kratko.I ot kakto znae 4e az sam s nego se darji ujasno.Samo govori gluposti za men i si izmislia razni ne6ta za nego,4e i govoril,4e ne me haresval,4e haresval neia.Mom4eto otri4a vsi4ko i kazva 4e q e qd za tova mi govori taka,no ne znaia na kogo da viarvam.Pomo6t !

Pomo6t !
    Да ти здъвча храната ли искаш ?
    бъзик.

Фен
    Град
    sofia
    estestveno 4e q e qd...o6te go aresva tam i e problema ne i obra6tai vnimanie da e mislila kogato e trqbvalo sega ti si s nego i da ne ti puka kakvi gluposti govori \/

ами мноо ясно че ше му вярваш на него!!!момичетата са си такива-отмастителни!!Сега твойта приятелка я е яд че той не ходи с нея,а с теб!!!Нека си троши главата!Да говори квото иска-ти не и се връзвай!Той нямаше да ходи с теб,ако не те харесваше и нямаше да къса с нея ако вече не му е писнало!такаче СПОКО мила и си гледай кефа!!

Guest
    da az mu viarvam,no vse pak za6to i e na tova momi4e da si izmislia takiva ne6ta kato znae,4e 6te razbera,4e e laja.Nz.Obarkana sam

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da az mu viarvam,no vse pak za6to i e na tova momi4e da si izmislia takiva ne6ta kato znae,4e 6te razbera,4e e laja.Nz.Obarkana sam
    тя ти завижда!незнам как е приключила връзката им,но или просто я е яд че той я е зарязал или съжелява за това че го е напуснала!!!Не се впрягай толкова!По това съди каква приятелка имаш!!

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    тя ти завижда!незнам как е приключила връзката им,но или просто я е яд че той я е зарязал или съжелява за това че го е напуснала!!!Не се впрягай толкова!По това съди каква приятелка имаш!!
    da taka si e spoko vsi4ko 6te si doide na mqstoto ti ne se vprqgaii axxa tav e prisu6to na momi4etata da zlobeqt po biv6ite tii se adcai smelo napared i ne q obru6tai vnimanie
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Тваа.. аман от лицемерщини и тенм подобни. Не й обръщай внимание на 'приятелката' ти, гледай си кефа и да си жива и здрава за напред, Господ здраве да ти дава.

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Тваа.. аман от лицемерщини и тенм подобни. Не й обръщай внимание на 'приятелката' ти, гледай си кефа и да си жива и здрава за напред, Господ здраве да ти дава.
    Syglasna sam!
    И още нещо ако ти беше приятелка,нямаше да говори така!Така,че прави си изводите!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Чисто и просто ти завижда. Не трябва да и се връзваш на глупостите.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с нея и й кажи, че от тези неща няма смисъл, няма смисъл да се държи като дете.Ходила е преди няколко месеца с него, сега ти ходиш с него, а тя нищо не може да направи.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Говори с нея и й кажи, че от тези неща няма смисъл, няма смисъл да се държи като дете.Ходила е преди няколко месеца с него, сега ти ходиш с него, а тя нищо не може да направи.
    oooo na koaalataa i porasnala rabotaata xa palq4ovci
    cadillac don and j-money-peanut butter and jelly
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    az mislq che q e qd poneje sega toi e s teb. ne i obryshtai vnimanie, a ako stane mnogo dosadna i kaji che kolkoto i da se qdosva i da zlobee nqma da vi razdeli

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На него ще вярваш много ясно . И да ти кажа , тая мърла не ти е никаква приятелка , просто няква позната .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на iiirish
    ох, това женската злоба нямала край бе естествено, че нея в момента я е яд! усеща, че той е намерил нещо в теб, което я превъзхожда нея, разбира, че ти притежаваш нещо много повече от нея за да е той сега с теб! не вярвай на подобни нейни приказки, защото са продиктвани единствено от завист!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Чисто и просто ти завижда. Не трябва да и се връзваш на глупостите.
    Само от такива интериганти може да се повлияеш и да направиш някоя глупост. Не и обръщай внимание.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    На него ще вярваш много ясно . И да ти кажа , тая мърла не ти е никаква приятелка , просто няква позната .

Супер фен
    Вярвай на него!Така мисля!

Супер фен
    Shtom toi otricha za tezi neshta,koito tq ti e kazala .. A i vse pak e bila s nego,qvno vse oshte ima chuvstva kym nego i q e qd,che toi e s teb,a ne s neq.Sedni i pogovori s neq i i kaji,che nqma smisal da prodyljava s lyjite.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Mersi za pomoshta.I az sam na mnenieto,4e tia prosto iska da ni skara i za tova govori taka Dano naistina e taka :P

Повече от фен
    zavijda ti!kaji i da ne ti se barka v neshtata i da si zatvarq ustata da ne govori gluposti...nemoga da razbera tazi zloba v nqkoi jeni ..

Even heaven is hell without you

Фен
    Град
    BapHa
    aFe Da Ne Ta e*e.... DoKaT iMa TaKia TyPi p*Tki ViNaGi sHi iMa i InTriGi!!!Ne iM oBRysHTai VNiMaNie!!!sHoTy NakRaq sHi sTaNe NqKoq PRosTyTiq!!!

PyK i NaLe zNaisH-Ne Se fPRqGai oT JiVoTa...i Bes TFa Nqa Da izLeZesH JiF oT NeGy!!!

Голям фен
    Както написа koalka,поговори с нея и и кажи,че няма смисъл от такива драми и циркове.Но е логично,че момичето го е яд и нарочно говори такива неща.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Аман от кучки

чиста завист просто иска да е на твое място
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си