.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ...

...

Беше точно преди една година с теб се запознахме онази люта зима..аз погледнах теб ти погледна мен...господи това това беше наи-прекрасния ми ден..обичах те аз...обичаше ме и ти.....Извинявам се за тая тема...но се сещам за момичето което до преди 2 месеца бяхме заедно а сега не....3год..и сега тя е с друг....много ми е тежко...не мога да я върна...може би живота ми е едно изпитание....

и аз к'во да прая?
    Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Такъв е живота

Голям фен
    so?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Случва се и в най-добрите семейства. Важното е Господ здраве да ти дава.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, приеми, че така е трябвало да стане и не ви е писано да бъдете заедно.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Такъв е живота

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Pleasure
    и аз к'во да прая?
    ми eби са в гъзa

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ...и накрая всички умрели в изродски инцидент с цедка за кафе

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от vandalz
    Беше точно преди една година с теб се запознахме онази люта зима..аз погледнах теб ти погледна мен...господи това това беше наи-прекрасния ми ден..обичах те аз...обичаше ме и ти.....Извинявам се за тая тема...но се сещам за момичето което до преди 2 месеца бяхме заедно а сега не....3год..и сега тя е с друг....много ми е тежко...не мога да я върна...може би живота ми е едно изпитание....
    Ооо знам какво е!Ти не я харесваш вече,ако тръгнете пак няма да е същото,сега просто е ревнуваш и от новия
    Офтопик:Боже защо аз не познавам такива момчета,а само такива,които си падат по външния вид

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Момче , тя не те заслужава , не си струва да се чувстваш така за човек , който дори не се сеща за теб и е избягал при друг . Може би ти е направила добро , за какво ти е да бъдеш лъган и мамен ?
    Каквото и да се случи , животът няма да спре . Животът ти няма да се сведе само до един човек .. Замисли се , заслужава ли си да страдаш за човек , който целува , прегръща друг ..
    Премахни я от главата си , от мислите си ..
    Тя отдавна не е твоя , но и ти не си нейн . Ти си свободен да си харесваш която и да е друга по всяко време , нали ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    Животът е тежък !
    Не се отчайвай,хубавото тепърва предстои
    I am a violet butterfly !

Град
    ..във един измислен свят..
    За 3 години връзка..и да те остави заради друг...Не си заслужава пич да я чакаш все още

Град
    Somewhere in deep space
    Предстои ми да усетя какво имаш в предвид...точно от тази минута нататък започва същото и с мен...няма да ме разбереш сигурно, но няма значение. Немога да ти дам съвет, защото и аз се нуждая от такъв...любовта е просто една гадна болка

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Цитирай Първоначално написано от vandalz
    Ооо знам какво е!Ти не я харесваш вече,ако тръгнете пак няма да е същото,сега просто е ревнуваш и от новия
    Офтопик:Боже защо аз не познавам такива момчета,а само такива,които си падат по външния вид
    Ами не просто тя е хубава. То ако беше трикрак изрод кой ше пише стихове за нея?
    Aaa eто пак гледате само външния вид

Мега фен Аватара на iiirish
    щом това се е случило, знали така е трябвало до стане. примири се и поглени от хубавата страна на живота. никой разбира се не е казал да си слагаш непрменно розовите очила, но все пак в живота има нещо много повече от разбитите сърца и отминалата любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си