- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вече ми писна !!!
Хора помагайте!!!На 17 години съм почти,юни месец ще ги напрая.Писна ми от баща ми, гледа ме като бебе постоянно, винаги ми сипва да ям и още малко той ще почне ме храни.Най се дразня като ме кара да си лягам.Седя на компа и стане ли 22:30 и почва: "Хайде,хайде да лягаме ,късно стана" и аз му викам "чек 10 :30 е едвам"!!!След 2 мин" Хайде ве не ви ли се спи ,хайде да лягаме", и аз "аре стига де лягай спиш". и той пак не ляга,След 5 мин "Хайде Хайде да лягаме,после ако сте ме събудили вече ше си лягаш в 9 :30 " и трябва легна.ПФФФ много ме комнадва и вече не издържам пък съм вече на 17, ее есатесвено и аз не му оставам длъжен и го ядосвам много ,да не ме послилите от тея тихите деца дето ги мачкат,ги правят на квото искат.Такава уста имам ...!!!Но вчера се изнервих тотално.Нали седя си на компа и викам "Някой иска ли да влиза в тоалетната че ще влизам да се къпя" беше 22:30. И той почна: " Ей дрислио ти няма се научиш да се купеш когато трябва,къде по нощите ще се къпеш , утре си на училище!!!Ей да не съм те видял чеве толкова късно да се къпеш!!ЗАБРАНЯВАМ ТИ ДА СЕ КЪПЕШ СЕГА!!! "и аз му викам аве днес съм спал 4-5 4аса следотбяд ,сега даже да си легна няма заспя... " и той "Еи келеш забранявам ти да се къпеш". Аз после отидох и си легнах и днес няма ходя на даскало, т.е. аз в момента не съм на даскалопо4ивам си щото не съм къпан.И това ми е проблема.Интерсно ми други имате ли такива порблеми и как да ги реша 6отот ми писна вече,дойде ми до гуша.
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!