Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Az sam ujasno slaboharakterna!!!Otidoh v novoto u-chte pri edna bivcha sauchenichka,koiato sachto se premesti ot klasa!Veche bivchiat mi klas znaeche,che sam se premestila,klasnata mi sachto i daje mi prepisvache ocenkite za novoto daskalo.Vsichki uchiteli ot novoto u-chte me dobaviha v spisacite si,direktorite biaha uvedomeni,che ima nova uchenichka...Az sam otlichnichka i samo ot edin pogled,hvarlen varhu belejnika mi,me prieha v u-chte!E,da,izkarah uchebnia den!No ustanovih,che v moeto staro u-chte sme dostaaa(meko kazano)po-nazad s uchebnia material,a predstoiat mnogo kontrolni i niama kak da si navaksam!Vsichki novi sauchenici biaha mnogo mili s men,no na men prez cialoto vreme mi beche machno za starite uchiteli,vaobchte vsichko,spomenite nahluha v men,ostavih se na emociite,pripomniah si ujasnata sutrin...Dori se razplakvah na niakolko pati!!!Ideche mi da se vturna kam izhoda i poveche da ne se varna!Vsichko tova da e prosto edin kochmar,ot koyto da se sabudia oblekchena!No za sajalenie ne e taka!E,kakto i da e,izkarah parvia si,i kakto se okaza za men,poslednia si ucheben den v tova uchilichte!Razplakana i razstroena,kazah na mayka si,che ne moga vse ochte da napusna u-chteto si!E,ochte sachtia den mayka mi me otpisa,triabva da potvardim rechenieto si v sriada!Mayka mi se obadi na starata mi nova klasna da ia osvedomi za rechenieto ni,a tia utre chte kaje na "lubimite mi sauchenici",che niama da se mestia!Utre niama da hodia na u-chte,za da si pochina i da se otalojat nechtata!E,mnenieto pak stana dosta dalgo,tay che chte prikluchvam!Samo chte vi pomolia da stiskate palci,za da ne se pribera obezglavena v sriada ot u-chte!
Uf,tova mnenie e moe,no pri vsichki tezi problemi sam zabravila da si vliaza v profila!