.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Град
    Blondeland

ОТ КЪДЕ ИДВАТ ИНТИМНИТЕ ПРОБЛЕМИ ПРИ ЖЕНИТЕ!

ИЗУМЕНА СЪМ!
    В НЯКОЛКО ТЕМИ ПРОЧЕТОХ:
    ".....КЪПЯ/МИЯ СЕ ПРЕЗ ДЕН.......ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА ТОЗИ ПРОБЛЕМ.."
    Е КАК ОТ КЪДЕ?
    ЖЕНАТА ТРЯБВА ДА СПАЗВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРОГА ХИГИЕНА.
    НАЙ-МАЛКО ПО ЕДИН ПЪТ ТРЯБВА ДА СЕ КЪПЕ НА ДЕН.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Guest
    Не е от това, че момичето се мие само по веднъж на ден. Има най-различни болести, образували се по най-различни пътища.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не е само това, случва се да нямаш възможност да се изкъпеш някой път(но това не трябва да е постоянно извинение ) На всеки се е случвало поне веднъж да няма възможност да си тегли един душ(неприятно е, но се случва). Може да се получат разни инфекции от запаряване от превръзките например, ако се пипнат с мръсни ръце(за това преди тоалетна също моене на ръце ), голо кръстче и хоп-бяло течение...много може да са причините.

Град
    Blondeland
    Съгласна съм че не е само от това но Хигиената играе главна роля!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Guest
    В момента учим по биология, че може да се навлекът огромни проблеми и болести от недостатъчно вода в бъбрека и т. н. И имало случаи в които момичетата не могли да имат деца от такива заболявания

А може да е и СЕС(Синдрома на Емоционалния Срив).

Град
    zimbabve
    abe az sum sigurna 4e predimno ot gol krust..bqloto te4enie pri momi4etata e narasnalo s 40% v poslednite nqkolko god otkakto doide tvurdenieto 4e vsi4ki pi4ki trqq ni se vijjda krustaottam kato ti istinat qi4nicite trugva tva te4enie i to stava hroni4nooo dimek nqma lekuvane i tva te4enie ako pone ne se mie
    1)ima ujasna mirizma
    2)ponqkoga to e pri4inata nqkoi jeni da ne zabremenqvat(amoje i da gre6a)
    3)neprqtno e za6toto e ujasno uporito i samo ginekolog moje da kaje s kakvo se lekuva za6toto to e individualno za vseki
    spored men tva e edno ot glavnite ne6ta ama ima bezbroi drugi faktori vse pak figienata na purvo mqsto ako ne moje vseki den da se kupete....

napulno sum suglasna s I cum blood ... a za higienata naistina e mnofgo vajna... po princip trqq da se miem sutrin zaduljitelno i vecher.. ne tolkova.. no ako nqkoi den nqmame taq vuzmojnost(poradi razlichni prichini) moktite intimni kurpichki vurshat mnogo dobra rabota...kato se izpolzvat sled sqko poseshtenie v toaletnata te poddurjat sveja i chista )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си