.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    обърканата
    Guest

Moderated: Сега кога пак трябва да ми дойде?

по принцип ми идва на 10 но предния месец пих хап4ета против бременност и ми доиде на следващата седмица пак и после на 26 незнам сега кога пак трябва да ми доиде на 10 или по късно моля за отговор колкото се може по скоро че ще се побъркам

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен
    Най-вероятно ще ти дойде горе-долу навреме, но всичко е възможно с тези "хапчета за бременност".

обърканата
    Guest

притеснение

но проблема е че 10 мина а това ме побарква

Мега фен
    Организмът ти швейцарски часовник ли е?

обърканата
    Guest

притеснение

да се надявам всичко да баде наред нищо друго не ми остава

обърканата
    Guest

притеснение

ако някоя е имала същия проблем нека да пише моля да разбера поне какво става

Извинявам се, че на въпроса ти немога да отговоря само 1 мога да кажа.ТЕЗИ ХАПЧЕТА ЗА БРЕМЕННОСТ СА ПЪЛНА БОЗА....НЕ ПИИТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ МОЛЯ ВИ

обърканата
    Guest

притеснение

искам да знам само дали на същата дата както винаги е било или да броя от последния път когато свърши

az sled kato pih i mi zakusnq s okolko sedmica... no posle vsichko si beshe normalno ne se pritesnqvai

Цитирай Първоначално написано от s0m3on3
    Извинявам се, че на въпроса ти немога да отговоря само 1 мога да кажа.ТЕЗИ ХАПЧЕТА ЗА БРЕМЕННОСТ СА ПЪЛНА БОЗА....НЕ ПИИТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ МОЛЯ ВИ
    haide kaji mi togava ako ne s Postinor s kakvo bi predotvratila edna nejelana bremennost ako se sluchi neshto neochakvano?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си