- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пролетта
Чувствате ли се по щастливи, свободни, живи когато дойде пролеттаВ момента се чувствам страхотно и се радвам, че подтискащата зима свърши и пак мога да си вирна носа навън
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
HAhaha puk to kfo..ni6to ob6to![]()
Е за мен пък има много общо.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
И аз се чувствам много добре... дано да се постопли още повече![]()
Ми обичам лятото и пролетта...Така ми е по - добре, някак си по - оптимистичноМоже да се излиза по - често. Абе яко е.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Някак хубавото временце ми влияе перфектно на настроението - зимата ми е някак потискащо...
Миналата година излязох в един от първите пролетни дни - разхождах се и гледах разцъфналите дървета...и се чувствах добре.
Се ми е тая![]()
В момента ми е през паламарката, че идва пролетта. Нито се чувствам по-различно, нито нищо.
Виж, за настъпването на лятото нещата ще стоят по съвсем различен начин.![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Не просто излез навън, затвори очи, представи си че си някъде другаде (Първоначално написано от p4elata_brumze
) и почувствай пролетния вятър и песента на птиците. Магическо е.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ооооооооооооооооу уес ! Нямам търпение да дойде лятотоПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Лятото е друг въпрос...то е гадно!
Зимата- сдухване, лятото- купони. Те нямат нищо общо с пролетта и есента. Тези сезони са просто.. толкова специални.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ГотИну е много като вземе да се постопля...мразя я тази зима-подтиска ме!!
"неека нека бъде лятоо.." както се пее в една песен..![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
ДА уе и есента е няква депресантскаПървоначално написано от sexy_anji_
![]()
Депресираш ли се когато през есента по залез слънце се разхождаш по алея обсипана с жълти листа?Първоначално написано от Mimka_sweet
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
За мене няма значение дали е пролет или зима...Дни като всички други не се чувствам по различно...Виж ся лятото е друх въпрос![]()
Свежичко е... Много приятно даже. Едно такова ведро, слънчице те грее. Даже лицето ми хвана лек тен![]()
Не знам защо, обаче пролетта ми навява тъжни мисли и спомени, пък и такава пролетна умора ме е налегнала, че думи нямам.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
даааааааа
чувствам се прекрасно
жизненааааааааа![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Е то пък беше и една зима...Иначе да, и аз така се чувствам от време на време през пролетта.
колко обичам слънцето...дори да е студено...просто то като се покаже и грейне......и аз грейвамПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
идва лятооооооооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()