- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пролетта
мен зимата определено ме подтиска. и все пак тази година нямаше много студена и кишава зима, така че някак си по-леко усещам приближаването на пролетта. по принцим много й се радвам особено когато видя цъфлано дръвче![]()
MдааааПървоначално написано от sexy_anji_
........ абе лятото рулз
![]()
iee dam super e .. e malko e studenko no sled sedmica dve sig shte stane po toplo :P
Нищо особено ,чувствам си се по-същия начин,както и през зимата,есента като че ли ми е любимия сезон.
Мдааа... чувствам... свобода... и ми е по- леко. Защото не ходя с 18 суичъра и 4 якета. Тениска, панталонче, кожено якенце. Живот. Навън до среднощ. Свежа прохлада... това време ми е любимото- нито някаква зверска жега, нито смръзяващ вятър. Страхотно е. Сядам си на някоя пейка, затварям очи и изобщо забравям на кой свят съм... мечти, мечти...
Иначе двата междинни сезона са ми любимите.Чувствам се... свободна. Нищо, че няма ваканция. Просто състояние на духа.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Като за начало тая година зима нямаше,което лично за мен беше много хубаво!Като за край пролетта си е моят сезон и докато трае той аз се чувствам най-добре!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Такива магии не ми действат.Първоначално написано от sexy_anji_
![]()
Ми дръпни един джойнт и ще видиш как ще ти подейства.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ще ти помогнем тогаваПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Да,определно.Мн обичам пролетта,щот обичам да излизам навън-да карам колело обожавам...А иначе тва не беше никва зима тая година
Мн обичам пролетта. Тогава става по топло и определено може да се излиза по често отколкот зимата. Дори ся като е пролет и не моа издържа в къщи и 1 час. Иам чувството че на затворено се задушавам!!!
Kaква ти зима ? Тази година нямаше зима.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
da super mnogo se radvam nqkvo toplichko e slunchise gree abe super eeee idva lqtoto goreshto mnogo shte e gottt
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Зима съкс. Искам си лятото пък. Нека съм слаба :РПървоначално написано от TheNightRider
I love you...