- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път - времетраене и коментари
Здравейте !
Искам да попитам Момчетата (може и момичетата да дадат воля на мислите си ) : Колко издържа първия път едно момче на 16 почти 17 години ?
Благодаря![]()
Не ... горе дуло , не с точност - ами просто ми е интересноКолко време изкарва едно Момче ... при положение че и двамата са девствени
![]()
няма значение от годините а от това колко си възбуден може да свършиш и веднага
Ако и двамате са девствени по-добре е да не продължи дълго. Все пак не бива сексът да е мъчение, първият път момичето ще изпита болка малко или много!
ами ние първия път като го правихме с приятеля ми турихме един хронометър до нас .... и засичахме .... и преди да станат 2 часа не спряхме ...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Когато бях с едно момче на което му беше за пъри път, издържа доста...близо час.![]()
Повечето доколкото забелязвам из форума са свършили за 10-тина минути.
Дам и аз мисля че е добре да в началото да бъде по кратък,все пак и ние жените сме хора!Не може на едина да му е густо да другия да си умира от болка-Това са образно казаниПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxa Бротален!Първоначално написано от Buttk0
![]()
а по темата зависи от момичето ако е много хубаво може още и при барането на цица и т.нт да сваршиш
Оптимист ЗАВИНАГИ!
Първия път никога няма да го забравя.. близо 2 часа.. и от тогава все немога да свършаа направооо се трупясвам кат сесетя.. мацката свърши... аз неможах.... и така...... Чикий кат бия (т.е. преди да почна да практикувам секс) свършвах за 10 мин... макс...15 ... а като започнах половия си живот преди 2 години... манеее
леща немога 1 път да свърша... свършвам но никога с гаджето а с някви момичета за флирта!
и ми става хипер тъпо!
![]()
![]()
Аз съм на 20 години и съм имала три серизони връзки до сега мо ви казвам че никога един мъж не издържа достатъчно,е навсякъде разбира се има по някое изключениеПървоначално написано от LuZeR
![]()