Губим хора...Всички губим.И сега загубихме и едно от най-готините места в БГ уеб пространството-Замунда.Твърдят,че ще я пуснат-това според мен съвсем не е сигурно,дори е по-възможно да са я спрели окончателно.Предполагам много от вас са точили от там-за всички тях моите съболезнования.Сега обаче се усмихнете-опасните пирати от този добнопробен сайт са хванати и тикнати зад решетките за вечни времена.Това е престъпление сходно с изнасилването на малки деца,търговията с органи и убийствата(особено убийствата на деца).Поне в БГ.Или по-точно бг.На път съм да осъзная едно-да,имало е хора,които са били наистина достойни-Левски,Ботев и т.н.Но самата ни държава не е достойна даже да й теглиш една мазна м***а-няма смисъл да се хабиш за едно жалко сборище на престъпници и изроди каквато е нашата мила родина.И торентите не са причината-причината са престъпниците,които са на свобода,докато се действа срещу абсурдно безобидни действия с драконови мерки.Но аз намерих своето решение на този проблем,както намерих и начин да живея дори в невъзможните условия тук.Съветвам ви да мислите по въпроса(не,не да мислите как да завършите две висши,а как да си завъртите далаверка).Иначе току-виж осъмнете голи и боси,я с рак,я с друга болест,за чиито лекарства касата няма пари,и тогава ще видите,че не честният е начина за преуспяване в българия(нарочно с малка буква).