- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вреди ли ви гледането на новини?
Аз лично предпочитам в Интернет да чета само новини, които ме интересуват. Общите новинарски емисии ме побъркват и ми късат нервите. Като дете не гледах новини и бях щастлив, после от 13 години не знам какво ми стана - знаех всичко какво става, но вече не искам и пак се откъсвам от гледането на новини. Не ме интересува нито пък трябва да знам чуждите проблеми. А вие?
И аз съм на твоето мнениеПървоначално написано от moncho
![]()
Аз предпочитам да гледам новини, защото иначе ме мързи да търся и да чета. Но сега съм принуден да се ровя в разни сайтове, защото тук нямам телевизор.
Иначе държа да съм информиран, особено какво става в световен мащаб.
то вече по новините вече само глупости дават...по-важните неща не ги дават...иначе да обичам да гледам новини...стига да е нещо смислено![]()
новините са нагласени, сигурна съм, но въпреки това гледам... понякога има и нещо интересно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Оф, не знам, явно нямам необходимият умствен потенциал за новините.
Само не мога да разбера как може толкова много хора да не чувстват нищо при споменаването на новини за убийства? Как така ще чуеш новините, и после чистосъвестно ще си легнеш, и на сутринта все едно не е било? Аз не мога така, мен ме дразнят, боли ме, че толкова много хора умират но аз не мога нищо да направя. Освен това новините са главно с негативна насоченост и съдържание. Толкова ли няма хубави неща в този свят? Край, преди малко гледах емисия новини и ме заболя главата. Няма повече да ги гледам. Всеки има право на избор. Ако НЕгледането на новините ми носи по-малко принтеснения на главата, защо да не го правя?