- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
Уча в едни курсове и там има едно момче! В началто само правеше някви глупости , ама за пед другите, а като о видех и се засмеех, така се разхилваше....![]()
![]()
И преди няколко дни го видях на един супермаркет и незнам защо се загледах в него, но се учудих, като го видях и той да ме гледа!![]()
(обикновено мн ме е срам така да гледам някой, ама сега ми беше някво... мн спокойно) и той нали беше с още двама и няаше как да спре (а ние не бяхме мн мн бизко един до друг) и кат му махнахи той се усмихна...... оффф леле дрънкам пълни глупости, ама ако не бях споделила с някой щях да се гръмна ....![]()
![]()
Имам чувството, че се влюбх в него.... а дали и той ме харесва?
?
Вероятно.
Сприятелете се.
И послееее![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
и аз така мисля щото ако истински го харесваше ще6е ехееееееееПървоначално написано от cherinka
![]()
Той ми метна в супермаркета и аз се влюбих в негоПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Това е недостатъчно обедително доказателство, че си влюбена в него, излезте, опознайте се...
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Определено.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Ще направя малка поправка-казвам, че съм се влюбила в него....в смисал..... не точно! Имам предвид , че страшно мн го харесвам...
А за тва дали е възможно да ме харесва...... аз ще опитам да се сприятелим, но ае чудя дали е възможно да ме харесва....![]()
Много глупаво изказване!!!Първоначално написано от ATAKABG
Еми мила ти имаш симпатии,но изчакай,виж дали ще ти обърне повече внимание,дали ще успеете да се сприятелите и дали ще намерите общи интереси![]()
Възможно е да има симпатии към теб, някакви чувства, но това не е 100% сигурно, но ако те гледа постоянно това е знак.А дали си се влюбила в него-това ти ще кажеш.
еми харесваш го....тоест привлича те ама едва ли си влюбена все пак на 13 едва ли може да си влюбена в човек който не познаваш!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Знам ли, честно казано и на мен да ми помаха симпатично момиче и аз ще и се усмихна, но за нещо повече по добре сама провери, не е толкова трудно щом имате общи занимания![]()
Ами,направи следващата крачка.Няма лошо да хлътнеш по момче,да го заговориш и да го поканиш на среща![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Благодаря ви на всички за отговорите![]()
Не си ти човекът,който ще определя какво му е изказването...Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Колкото до темата...ако те гледа честичко..почти сигурно е,че има нещо...така се започва де=) поне така мисля![]()
Някой ще ми разясни ли кво значи да напраи слеващата крачка? Ако мога такада се изразя...... какви са крачките?
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Няма как да разбереш докато не говориш с него!Кажи му какво чувстваш и ако и той изпитва същото...Ако каже че не чувства същото към теб поне ще си наясно със ситуацията!
Ми айде действай,какво чакаш,явно е че са прехвърчали искри =D>
Е какво да направя????/Първоначално написано от Undying
![]()
Увлечение е според мен.... Но това не ти пречи да се сближите може пък да излезне нещо!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Deistvai,pokaji harakter!![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
OK всички ми казвате да действам, но аз нз какво да правя.......какво трябва да направя??
Да направиш следваща крачка за мен лично означава следващия път,независимо дали той е с приятелите си,или не и ти с твоите ,или не,просто да отидеш при него да го заговориш за нещо,следващия път ще си поговорите по-дълго.Сега само не питай "Какво да му кажа?"..Всичко,което ти дойде на ум, нещо за учене,направи се,че не разбираш нещо,ако може да ти отдели вр да ти покаже,ако и той разбира.Дори направо можеш да му кажеш "Свободен ли си довечера?" и да го поканиш на кино,кафе,разходка...И бъди себе си,има прекалено много други хораАйде успех и без да те е срам-живеем един живот и трябва да пробваме от почти всичко
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
МЕРСИ МЕРСИ МЕРсИ МЕРСИ МЕРСИ МНООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ОООГОПървоначално написано от nasty_f
![]()
![]()