.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Възможно ли е?

Уча в едни курсове и там има едно момче! В началто само правеше някви глупости , ама за пед другите, а като о видех и се засмеех, така се разхилваше....
    И преди няколко дни го видях на един супермаркет и незнам защо се загледах в него, но се учудих, като го видях и той да ме гледа!
    (обикновено мн ме е срам така да гледам някой, ама сега ми беше някво... мн спокойно) и той нали беше с още двама и няаше как да спре (а ние не бяхме мн мн бизко един до друг) и кат му махнахи той се усмихна...... оффф леле дрънкам пълни глупости, ама ако не бях споделила с някой щях да се гръмна ....
    Имам чувството, че се влюбх в него .... а дали и той ме харесва? ?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Вероятно.
    Сприятелете се.
    И послееее
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Увлечение.

Град
    in your eyes!!!
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Увлечение.
    и аз така мисля щото ако истински го харесваше ще6е ехееееееее

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    набор 93... Това говори достатъчно само по себе си
    Той ми метна в супермаркета и аз се влюбих в него

Това е недостатъчно обедително доказателство, че си влюбена в него, излезте, опознайте се...
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Определено.

Повече от фен
    az mislq,che se uvlichash .. parvo stanete priqteli i togava veche shte se razberat i negovite chuvstva aide kasmet

Even heaven is hell without you

Ще направя малка поправка-казвам, че съм се влюбила в него....в смисал..... не точно! Имам предвид , че страшно мн го харесвам...
    А за тва дали е възможно да ме харесва...... аз ще опитам да се сприятелим, но ае чудя дали е възможно да ме харесва....

Град
    ..във един измислен свят..
    Много глупаво изказване!!!
    Еми мила ти имаш симпатии,но изчакай,виж дали ще ти обърне повече внимание,дали ще успеете да се сприятелите и дали ще намерите общи интереси

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е да има симпатии към теб, някакви чувства, но това не е 100% сигурно, но ако те гледа постоянно това е знак.А дали си се влюбила в него-това ти ще кажеш.

Град
    там където залязва слънцето
    еми харесваш го....тоест привлича те ама едва ли си влюбена все пак на 13 едва ли може да си влюбена в човек който не познаваш!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Град
    Somewhere in deep space
    Знам ли, честно казано и на мен да ми помаха симпатично момиче и аз ще и се усмихна, но за нещо повече по добре сама провери, не е толкова трудно щом имате общи занимания

Голям фен
    Ами,направи следващата крачка.Няма лошо да хлътнеш по момче,да го заговориш и да го поканиш на среща
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Благодаря ви на всички за отговорите

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Много глупаво изказване!!!
    Еми мила ти имаш симпатии,но изчакай,виж дали ще ти обърне повече внимание,дали ще успеете да се сприятелите и дали ще намерите общи интереси
    Не си ти човекът,който ще определя какво му е изказването...
    Колкото до темата...ако те гледа честичко..почти сигурно е,че има нещо...така се започва де=) поне така мисля

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Някой ще ми разясни ли кво значи да напраи слеващата крачка? Ако мога такада се изразя...... какви са крачките?
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Няма как да разбереш докато не говориш с него!Кажи му какво чувстваш и ако и той изпитва същото...Ако каже че не чувства същото към теб поне ще си наясно със ситуацията!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми айде действай,какво чакаш,явно е че са прехвърчали искри =D>

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Ми айде действай,какво чакаш,явно е че са прехвърчали искри =D>
    Е какво да направя????/

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Увлечение е според мен.... Но това не ти пречи да се сближите може пък да излезне нещо!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Deistvai,pokaji harakter!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

OK всички ми казвате да действам, но аз нз какво да правя....... какво трябва да направя??

Голям фен
    Да направиш следваща крачка за мен лично означава следващия път,независимо дали той е с приятелите си,или не и ти с твоите ,или не,просто да отидеш при него да го заговориш за нещо,следващия път ще си поговорите по-дълго.Сега само не питай "Какво да му кажа?"..Всичко,което ти дойде на ум, нещо за учене,направи се,че не разбираш нещо,ако може да ти отдели вр да ти покаже,ако и той разбира.Дори направо можеш да му кажеш "Свободен ли си довечера?" и да го поканиш на кино,кафе,разходка...И бъди себе си,има прекалено много други хора Айде успех и без да те е срам-живеем един живот и трябва да пробваме от почти всичко
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Да направиш следваща крачка за мен лично означава следващия път,независимо дали той е с приятелите си,или не и ти с твоите ,или не,просто да отидеш при него да го заговориш за нещо,следващия път ще си поговорите по-дълго.Сега само не питай "Какво да му кажа?"..Всичко,което ти дойде на ум, нещо за учене,направи се,че не разбираш нещо,ако може да ти отдели вр да ти покаже,ако и той разбира.Дори направо можеш да му кажеш "Свободен ли си довечера?" и да го поканиш на кино,кафе,разходка...И бъди себе си,има прекалено много други хора Айде успех и без да те е срам-живеем един живот и трябва да пробваме от почти всичко
    МЕРСИ МЕРСИ МЕРсИ МЕРСИ МЕРСИ МНООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ОООГО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си