- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za lqtoto
amii postvam temata tuk zashtoto mi se stori nai-podhodqshtoto mqstoza lqtoto iskam da si vzema bql banski i vyprosa mi e dali shte prozira kato se namokri
i abe voobshte spou4liv li e i t.n,imame li ste vie takyv banski? :P
p.s sry ako e imalo takava tema ;]
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Според зависи от каква материа е направен. Питай в магазина.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Da,zawisi ot materiqta,no wsichki beli banski,koito sum wijdala po plaja sa prozirali ...![]()
ne bi trqbvalo da prozira 6tot bi trqbvalo da e podplaten,moq e mn zvetlo rozov i ne prozira![]()
Така или иначе, зърната си личат, особено като щръкнат от по-студената от въздуха вода. А другата част е подплатена.
Имала съм бял с някакви сини цветлета по него. Чашката беше без подплънка, следователно на зърната наистина прозираше леко, но не смятам, че беше грозно (от цветленцата не се забелязваше) Бикините не прозираха. Но пък бял бански на хубав кафяв тееееен...стои прекрасно.
![]()
Преди 3 години имах бял бански със сиви... лица и други фрагменти, но бялото определено доминираше. Долнището не прозираше, а горнището просто нямаше и как, понеже си беше като сутиен - с чашки. Много готино стоеше, наистина и аз много си го харесвах, но за жалост ми умаля и трябваше да го сменя. Но това дали ще прозира и според мен зависи преди всичко от материята на банския.
Зърната няма да си личат, ако си с чашки или поне на мен е така.А за долната част-предполагам не.
И какво ако прозира?Секси ще е .. по-добре леко да прозира отколкото да си по монокини например.Допустимо прозиране-максимален ефект \/
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
мерси много
ще поразгледам по-нататък по магазините и да си взема някакъв,поне основният цвят да е бял че както казаха седи доста добре на хубав тен ..пък и дано да излезе сполучлив![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
зависи от материала но и според мен е ще е хубаво ако прозира мъничко,но не и много щото тогава става гадно.Също така зависи и дали чашката е твърда или е само платняна,защото твърдите чашки по малко прозират...
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!