- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ne moga veche taka .. zapochva da me nervi ...
Hodq s priqtelq mi ot pochti dva meseca i useshtam,che neshtata neshto ne vyrvqt.Ne e kakto v nachaloto.Izlizame vse po rqdko zaedno.Pochti ne si govorim,a nai - mnogo da razmenim dve dumi .. sled koito sledva nqkoi typa fizionomiq ili se iznervqm.Kogato mu govorq seriozno,toi mi se smee nasreshta i izobshto ne useshta,che sym seriozna.Predi tova tolkova ne mi praveshe vpechetlenie,no sled edna sluchka v uchilishte veche ne moga da izdyrjam chak.Bqh mu se razsyrdila mnogo,a toi dori ne se useti i pak kato me videshe mi se smeeshe.Toi ne e nqkoi grozen,typ i smotan.Mnogo si me kefi,ama nqkoi pyt e kato bebe,ujasno mnogo se ligavi,a tova e ujasno.Postoqnno mu kazvam,che se ligavi ili nqkoi moi priqtelki kato mu kajat,toi samo sa izsmiva i kazva ` az li be? ` i sled dve sekundi se pravi,che nishto ne mu e kazano.Kakvo da pravq veche?Ot duma qvno ne razbira i nishto ne priema na seriozno kato mu govorq.A i veche ne mi obryshta tolkova vnimanie.Vikam go da izleze s men i kompaniqta,a toi mi kazva ` ami nqma da izlziam,zashtoto shte spq ` ili neshto ot sorta.V chata pochti ne mi pishi,a samo s drugite.Shte otkacha.Mrazq da se chuvstvam taka .... Kakvo da pravq ?
![]()
Qvno e pone 2 ot 3te.[/quote]Toi ne e nqkoi grozen,typ i smotan.
Аммм имам въпрос....какво още правиш с него?!?кажи му че искаш да скъсате просто рй така да видидм дали ще му е смешно тогава...![]()
[17:27:37] KOLIO каза: tva macka po pra6ma vazbugda]
на същото мнение съм.казваш му искам да късаме и ако пак ти се изсмее просто го зарежиПървоначално написано от #YoU MuSt DiE#
Дръж се и ти с него така както той се държи с теб ... и ако поне малко му пука за теб ще вземе адекватно решение на проблема ...
Strength thru Oi!
Според мене чувствата му към теб са изстиналиЗарязвай го, докато е време
![]()
Every moment is another chance...
[/quote]Първоначално написано от dfdds
Това и още нещо също искам да напиша.Според мен малко може да си е изгубил чувствата щом се държи така...Ако те харесваше щеше да иска да излезне с теб и щеше да пропусне 1 слетобед и да ти отдели малко време...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Никой от вас, до сега, не даде свястен съвет на момичето. Това, че е лигав.. явно просто не е успял, все още, да израсте умствено иму трябва някой, който да го дърпа на горе. Явно ти си тази, с повечето акъл от него и ако ти се занимава... опитай се да му помогнеш да стане човек от него. Единственото, което трябва да направиш, е да го накараш да осъзнае, че е с пълно закръглено държание на малко дете. От там насетне той трябва да разбере, че му се оддава голям шанс за промяна на самия с него, докато е с теб. Бъди малко по-сурова с него. Прави се на дръпната, опитай се да му наложи някакви норми на поведение, опитай се да го командваш, но същевременно покажи, че зачиташ и неговото мнение. Ако всичко това не помогне, и на теб не ти се занимава.. чак тогава го зарежи и си намери някой, който отговаря на стандартите ти.
Еми по добре го оставяй докато е време...докато не си се увлякла все още![]()
Еми, аз не мога да разбера защо пускаш тема?Изхода е ясен, не можеш да го търпиш, значи се разделяш с него.Това е.
[/quote]Първоначално написано от dfdds
залагам на тъп и смотан !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....