Hodq s priqtelq mi ot pochti dva meseca i useshtam,che neshtata neshto ne vyrvqt.Ne e kakto v nachaloto.Izlizame vse po rqdko zaedno.Pochti ne si govorim,a nai - mnogo da razmenim dve dumi .. sled koito sledva nqkoi typa fizionomiq ili se iznervqm.Kogato mu govorq seriozno,toi mi se smee nasreshta i izobshto ne useshta,che sym seriozna.Predi tova tolkova ne mi praveshe vpechetlenie,no sled edna sluchka v uchilishte veche ne moga da izdyrjam chak.Bqh mu se razsyrdila mnogo,a toi dori ne se useti i pak kato me videshe mi se smeeshe.Toi ne e nqkoi grozen,typ i smotan.Mnogo si me kefi,ama nqkoi pyt e kato bebe,ujasno mnogo se ligavi,a tova e ujasno.Postoqnno mu kazvam,che se ligavi ili nqkoi moi priqtelki kato mu kajat,toi samo sa izsmiva i kazva ` az li be? ` i sled dve sekundi se pravi,che nishto ne mu e kazano.Kakvo da pravq veche?Ot duma qvno ne razbira i nishto ne priema na seriozno kato mu govorq. A i veche ne mi obryshta tolkova vnimanie.Vikam go da izleze s men i kompaniqta,a toi mi kazva ` ami nqma da izlziam,zashtoto shte spq ` ili neshto ot sorta.V chata pochti ne mi pishi,a samo s drugite.Shte otkacha.Mrazq da se chuvstvam taka .... Kakvo da pravq ?