- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- GOLQM PROBLEM,Molq za mneniq
4uvala sum za presto...nqma go tuk po aptekite ima samo sure check i clear testkoi ot dvata vi gleda po nadejden ?
Tva razbudi liubopitstvoto mi i po kakav nachin vaniliqta deistva na ploda che ne moje da se razviva ??Първоначално написано от frosince
![]()
виж много сам малка за да ти давам кой знай какъв съвет не разбирам много от тези неща но ще се пробвам...виж направила си 3,4 да не и пове4е тестове за БРЕМЕНОСТ И ТЕ СА ОТРИЦАТЕЛНИ...лекарят ти вярно е смотан...наглеждай се пак тези дни...споделяй ни и по опитните да ти пишат какво мислят...вярно си много стресирана и може би затова ти е закъснял спокойно без паника...и ако той не е свършил в теб зна4и имааа много минимална възможнст да си забременяла..но друг път внимавай много ако не искаш д апреживееш подобен ужас отново
![]()
здравеите такъв проблем имах с бившата си приятелка и тя не беше бремена беше се отчаяла точно като теб и я заведох на гинеколог и се оказа че и закъснява заради липса на витамини.
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
xAx i da pita6 i da ne pita6 CaNdY_girl{P} nemoga da ti kaja 6oto ne sam pitala vajnoto e 4e deistva pri mnogo hora .. na vsi4ki na koito sam kazala i sa probvali deistva ...