Macki molq vsqka,koqto moje da mi dade savet,4e veche kakto kazvam sum polovin murtvec.Posledniq mi cikal beshe na 23...na 28 pravihme sex s gajeto mi malko bez prezervativ,no az bqh mnogo suha i sprqhme.Sled tova na 10 si beshe s prezervativ i toi svurshi navan.Na 14 polu4ih kafqvo techenie,koeto traeshe do 20.Na 20 bqh na doktor i toi mi kaza che te4enieto e predmensturialno ot hormonite i da chakam da mi doide.Pregleda me na ehograf i kaza che qi4nicite sa nared.Vupreki vsichko na 14 napravih test-beshe otricatelen.Chakah cikala si okolo 24,no gurdite me zabolqha na 20(po princip me bolqt 10 dena predi tova) i ne mi doide.Gurdite sprqha da me bolqt a po vreme na zakasnenieto 7 dena sled nego napravih oshte edin test pak otricatelen i posle sled 2 dena oshte 1 pak otricatelen.Mejdo drugoto gurdite mi minaha i vchera s poslednite si pari bqh na doktor v moq grad i toi mi kaza che vijdal nqkakvo petno purvo(beshe mnogo smotan a go vodqt za nai-dobriq).Nakraq kaza citam vi..ne vijdam bremennost,no tova neznachi che nqma bremennost"dnes napravih oshte 1 clear test i mi se poqvi 1 qsna cherta,ne zabelejih druga...moje bi sled 10 min kato si poigrah i otvorih celiq test 2 cherta beshe mnogo leko zabelejima.Mejdo drygoto ot 3-4 dena mi se vie svqt i leko mi se gadi,no moje i da e ot pritesnenie...spored vas dali sum bremenna ?