Цитирай Първоначално написано от Анонимко
macki mi na men kafqvoto techenie mi e beshe ot hormonalen disbalans az hodih na chasta klinika ama qvno sum zabravila da go spomena..doktora kaza che imam problemche s hormonite i mi izpisa dufaston kato kaza che she mi doide na vreme,no men ne mi idva i sum shash....
btw verno tr da ti idva navreme,shtom piesh dufaston! to nali se pie po 10 dena sled cikyla,10 dena se pie i na okolo 5 sled svyrshvaneto mu ti idva...pri men pone e taka,shtot i az go piq i btw ne mi zakysnqva...(samo da kaja,che predi ne mi e idvalo redovno),a sq si mi e dubre
otnosno dali si bremenna,ne vqrvam,prosto nai malkoto si napravila 3 4 testa,ot koito vsichki otricatelni i na toq posledniq sig 15 chertichki sa ti sa se privideli...a pak kat slusham za vashte genekolozi,ami aide i az da otvorq edin kabinet i davai,slagam edna tabela,chstna klinika dolu pred vratata"g-ja Danailova-akushero-genekolog" i davai to taka ako stavaha hubavite raboti...smeni si lekarq ili sig sledvashtiq pyt kat idesh,shti kaje,che chakash bliznaci