Цитирай Първоначално написано от VortexSuperV
'кво не може да спиш,защото има муха например,така ли.И кво ще ти стане?Тея насекоми нищо не могат да направят(освен да ти влезат в устата или в ушите както правят хлебарките).Заради няква буболечка сигурно и сайт ще направите.
Не казвам, че не е нелепо. Напротив, и аз смятам, че е глупаво, но просто е така. И мен не ме е...точно страх. Знам, че една нощна пеперуда, примерно, нищо няма да ми направи...но присъствието й близо да мен ме ужасява и влудява...и определено не мога да го обясня. Айде, мухите са толкоз навсякъде, че явно вече съм свикнала...въпреки че звукът от муха, която се блъска в прозореца, също ме побърква.

"отначало ще се потрисате като я виждате всяка сутрин в нейната "къщичка". след ден два ще свикнете. ще започнете да храните паяка, да се грижите за него и много скоро ще прозрете, че както всяко живо същество е безобиден, съвършен, достоен за възхищение и като всяко живо същество отговаря на любовта с любов."

Аз вече съм прозряла, че бубите са безобидни, съвършени и достойни за възхищение (без осите - към тях съм алергична; и комарите - излизат ми огромни петна...направо рани стават)...но аз не ги мразя. Не желая да ги нараня. Не ги смятам за гадни. Просто...просто...като видя хвърката буболечка, или най-вече като я чуя да се блъска я в стъклото, я в лампата...мозъкът ми спира, не мога да мисля, обзема ме паника и просто се затварям в друга стая...докато някой не се увери, че фъркатото вече го няма.