.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    София

Вреден ли е фон дьо тена в ранна възраст

Guest
    ami o6te si mnogo malka za fon dio ten po dobre iz4akai o6te edna-dve godini i togava si slagai i da-naistina kogato zapo4ne6 o6te ot malka da se grimirva6 sled vreme kojata ti 6te bade dosta nabra4kana i suha

Град
    sofia
    ami ako tolkova se nalaga slagai si no predi tova si slagi krem,a sled tova trqbva hubavo da go iz4isti6 i nikoga ne lqgai s grim

Супер фен
    Всъщност фори да изчака 1-2 години,тя пак ще е малка.Не си съсипвай кожата от сега и ако можеш да го избегнеш,по-добре го направи..и сега,и после като си на 16-17 отново.Не смятам,че нещо,което е един вид маска върху лицето,може да бъде полезно (лично мнение)
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Всъщност фори да изчака 1-2 години,тя пак ще е малка.Не си съсипвай кожата от сега и ако можеш да го избегнеш,по-добре го направи..и сега,и после като си на 16-17 отново.Не смятам,че нещо,което е един вид маска върху лицето,може да бъде полезно (лично мнение)
    napylno sym syglasna

Мега фен
    Вреден е, възрастта е без значение.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Wreden,ama zalichawa petynca ili pupchici :P

Мега фен
    ...и същите тези неща после стават по-трудни за излекуване. Те не трябва да се прикриват, а лекуват.

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ...и същите тези неща после стават по-трудни за излекуване. Те не трябва да се прикриват, а лекуват.
    ahamz tva si e taka am puk ako e mn gadna kojata davai
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Голям фен
    Запушва порите и като го слагаш и имаш пъпки мн гадно ще стане...иначе е вреден-по-добре изтърпи сега малко отколкото после...

Град
    София

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами да лично според мен е доста вреден .. особено като видя някой дето си слагат толкова много че ако им пипнеш лицето пръста ти ще потъне ... тва вреди доста ..щото запушва порите ...ае прецаква се кожата ... аз така мисля поне

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И аз съм на мнение , че не е много добре за кожата . По-добре не се мацай още на 13 . Наистина понякога се налага .. и тогава го прави , но в малки количества , щото е супер смешно да седи някой с/у тебе и да се пита "Колко ли кг грим си е сложила тая?"

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен

Re: Вреден ли е фон дьо тена в ранна възраст

Цитирай Първоначално написано от nanabg
    Здравейте,ами понеже искам да си слагам фон дьо тен,за да ми е по-хубаво лицето,че е на петна,ама съм на 13 и се притеснявам да не ми се увреди кожата като порастна от това ранно гримиране,
    та ви питам ако има по-големи момичета,които са си слагали докато са били по-малки и като са порастнали дали са имали някакви проблеми заради това.
    Мерси много
    Фон дьо тен-а е вреден в която и да е възраст..запушва порите на лицето!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)

Re: Вреден ли е фон дьо тена в ранна възраст

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Фон дьо тен-а е вреден в която и да е възраст..запушва порите на лицето!
    Кратко,точно и ясно!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си