.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87

Тема: Гей

Не е дискриминация, а обида - не смятам, че имам психично отклонение, защото съм би.
    Не можеш да приравниш хомосексуализма към изброените от теб, по простата причина, че и двете страни са въодушевени, осъзнаващи какво вършат и взаимно приличащи се.
    Което определено не е валидно за другите изброени, за които може би си прав/а - причината за тях се корени в детските години.
    Но за влечението към собствения пол-от личен опит ти казвам, че го изпитвам откакто се помня.
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Ето къде бил проблема. Аз не мисля, че съм обидил когото и да било. Имаше далеч по-обидни мнения в темата, но ти се хвана точно за моето.

То и при другите парафилии хората се въодушевяват и осъзнават какво вършат. И какво от това? Вие давате всичко от себе си да убедите хората, че това което правите е нормално. Еми не е. Секса между мъж и жена прави деца и така се запазва човешкия вид. Основен биологичен закон. Това е нормалното. Праскайте се колкото си искате, но поне признайте че не е нормално!

Все пак, мен изобщо не ме интересува това което става в спалнята ти. Както казах хомосексуализма не е неморален, както примерно педофилията или некросадизма. Той не трябва да бъде повод за дискриминация, преследване, нетолерантност. Това обаче не означава, че нямам право да го критикувам.

Guest
    педал

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    nqma lo6o ima hora i hora...

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Е какво толкова

Цитирай Първоначално написано от Langedok
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Не е вярно. Това е психическо отклонение, което възниква в ранна възраст, тоест се придобива. Няма такова нещо като гени на педал.
    Ако бяхме в Холандия или Белгия (или ако имахме законите им) - сега щях да те осъдя за тези думи. ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!! Май ти е попаднал учебник по сексология издаван преди 1965-70 година; схващанията са доста променени от тогава, ако не те е светнал някой
    Кви схващания бе ? Точно психично отклонение е. Генетична аномалия, мозъчно изкривяване, шибан урод с изератени наклонности. Квото и да говорят шибаните обратни.

Град
    Far far away
    Лоша работа. Направо се гръмни, няма какво само да се мъчиш .
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Ето къде бил проблема. Аз не мисля, че съм обидил когото и да било. Имаше далеч по-обидни мнения в темата, но ти се хвана точно за моето.
    Ами ти само ми се видя достоен противник
    А иначе - и свирките и аналният секс са отклонение по твойта логика - щом не водят до продължаване на рода.....
    Хората са едни от малкото видове бозайници, които правят секс не само за продължаване на рода, но и за удоволствие.
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Кви схващания бе ? Точно психично отклонение е. Генетична аномалия, мозъчно изкривяване, шибан урод с изератени наклонности. Квото и да говорят шибаните обратни.
    Усещам, че ме желаеш........

Цитирай Първоначално написано от Langedok
    Ами ти само ми се видя достоен противник
    А иначе - и свирките и аналният секс са отклонение по твойта логика - щом не водят до продължаване на рода.....
    Хората са едни от малкото видове бозайници, които правят секс не само за продължаване на рода, но и за удоволствие.
    Ами да, отклонение от нормата са . Примерно човек който иска да прави САМО орален или САМО анален секс... какво потомство ще направи? Това трябва да се счита за извращение. Същата работа и с гейовете.

Всъщност твоя пример ме накара да се замисля.... всичко това което казах не се отнася за бисексуалните; може да се каже, че тяхната аномалия е в нормата. Но автора, който не се възбужда от жени, мисля че трябва поне опит да направи да промени това.

Guest
    Лек, стига се излага.Зарежи "приятеля" си, хвани си една п*тка и я чукай до припадък да видиш колко е яко.Не може да се сравнява с насрания космат задник на приятеля ти, нали?

Всъщност твоя пример ме накара да се замисля.... всичко това което казах не се отнася за бисексуалните; може да се каже, че тяхната аномалия е в нормата. Но автора, който не се възбужда от жени, мисля че трябва поне опит да направи да промени това.
    E, мерси, вече съм официално признат за "НОРМАЛЕН"
    Няма как до го промени, а още повече - въпроса е дали го иска?! И трябва ли?
    Относно продължаването на рода - прав си; аз не бих могъл да си представя примерно да спя само с мъже (но също не мога да си представя и да спя само с жени ) и да си нямам деца след време - някак си наистина неестествено ми се вижда, пък и ме кефят и двата пола.
    Така че тук може би стигаме до компромис.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    един въпрос към момчето от СтЗ спец по парафилийте: ти с какви на цвят очи си момко?

Кафеви. Защо ми задаваш този въпрос?

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Много ми е интересно как Автора на Поста ще каже на родителите си мамо аз съм Гей при това Активен може да се гордеете с мен.. Ами ако бях пасивен?
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Много ми е интересно как Автора на Поста ще каже на родителите си мамо аз съм Гей при това Активен може да се гордеете с мен.. Ами ако бях пасивен?
    hah nai mnogo da polu4i udar
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    хехе ама къде? то удар да е ама дали ще е 1?
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Град
    там някъде
    hah as imah predvid maikata
    ina4e ot ba6tata nai mnoo da polu4i nqkolko udara v glavata
    as ako bqh fa6tam go za glavata i v na bliskiq rub
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Guest
    много зле-убийте педала

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MaHeKeH
    Пич фани си курва ти духа... неказвай че си гей.. бисексуален мога да те приема ама гей не ! и кво точно ти е влечението че ми е много интересно .... гей бил.. нали знаеш
    Гей състояние на душата, педал състояние на гъза! да не обърка двата щата ...

ЕВАЛА!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

ricci_master
    Guest

hubavko

Ако с приятеля ти се разделти-ми звънни! аз съм Бисексуален (без базик). От Пловдив съм и съ, на 16 вече

Град
    там някъде
    Ако с приятеля ти се разделти-ми звънни! аз съм Бисексуален (без базик). От Пловдив съм и съ, на 16 вече
    6e sa zemiti li ?
    a svadba dali 6e ima pfff
    anti gey koalicia
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Аз съм гей
    Guest

Re: hubavko

Цитирай Първоначално написано от ricci_master
    Дай e-mail

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какво очакваш...поздравления?

e вие мнооо лошо са нахвърлихте на момчето ве......
    ако освен темата не е ебавка .... то човека е имал голяма смелост
    да дойде да го пише тука а вие жив ще го изядете....бреее.....
    то да мразиш педерастите сега е много на мода ......пффффф

щом нищо не ми е напрайл значи немам причина да го мразя....
    като иска да ходи да чука мъже на мене не ми пука ........

ПС :
    аре сеа сички гъзета които плюят по педерастите да почнем сички
    мъже да плюем и да казваме че лезбиийките са отвратително нещо...а....
    май никой няма да го каже нали ? ,......макар че е горе долу същото....

ae \\//
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си