Не е дискриминация, а обида - не смятам, че имам психично отклонение, защото съм би.
Не можеш да приравниш хомосексуализма към изброените от теб, по простата причина, че и двете страни са въодушевени, осъзнаващи какво вършат и взаимно приличащи се.
Което определено не е валидно за другите изброени, за които може би си прав/а - причината за тях се корени в детските години.
Но за влечението към собствения пол-от личен опит ти казвам, че го изпитвам откакто се помня.
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
Ето къде бил проблема. Аз не мисля, че съм обидил когото и да било. Имаше далеч по-обидни мнения в темата, но ти се хвана точно за моето.
То и при другите парафилии хората се въодушевяват и осъзнават какво вършат. И какво от това? Вие давате всичко от себе си да убедите хората, че това което правите е нормално. Еми не е. Секса между мъж и жена прави деца и така се запазва човешкия вид. Основен биологичен закон. Това е нормалното. Праскайте се колкото си искате, но поне признайте че не е нормално!
Все пак, мен изобщо не ме интересува това което става в спалнята ти. Както казах хомосексуализма не е неморален, както примерно педофилията или некросадизма. Той не трябва да бъде повод за дискриминация, преследване, нетолерантност. Това обаче не означава, че нямам право да го критикувам.
педал
nqma lo6o ima hora i hora...![]()
Е какво толкова![]()
![]()
Кви схващания бе ? Точно психично отклонение е. Генетична аномалия, мозъчно изкривяване, шибан урод с изератени наклонности. Квото и да говорят шибаните обратни.Първоначално написано от Langedok
Лоша работа. Направо се гръмни, няма какво само да се мъчиш.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Ами ти само ми се видя достоен противникПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
А иначе - и свирките и аналният секс са отклонение по твойта логика - щом не водят до продължаване на рода.....
Хората са едни от малкото видове бозайници, които правят секс не само за продължаване на рода, но и за удоволствие.
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
Усещам, че ме желаеш........Първоначално написано от Digital
![]()
![]()
![]()
Ами да, отклонение от нормата саПървоначално написано от Langedok
. Примерно човек който иска да прави САМО орален или САМО анален секс... какво потомство ще направи? Това трябва да се счита за извращение. Същата работа и с гейовете.
Всъщност твоя пример ме накара да се замисля.... всичко това което казах не се отнася за бисексуалните; може да се каже, че тяхната аномалия е в нормата. Но автора, който не се възбужда от жени, мисля че трябва поне опит да направи да промени това.
Лек, стига се излага.Зарежи "приятеля" си, хвани си една п*тка и я чукай до припадък да видиш колко е яко.Не може да се сравнява с насрания космат задник на приятеля ти, нали?
E, мерси, вече съм официално признат за "НОРМАЛЕН"Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Няма как до го промени, а още повече - въпроса е дали го иска?! И трябва ли?
Относно продължаването на рода - прав си; аз не бих могъл да си представя примерно да спя само с мъже (но също не мога да си представя и да спя само с жени) и да си нямам деца след време - някак си наистина неестествено ми се вижда, пък и ме кефят и двата пола.
Така че тук може би стигаме до компромис.
един въпрос към момчето от СтЗ спец по парафилийте: ти с какви на цвят очи си момко?
Много ми е интересно как Автора на Поста ще каже на родителите си мамо аз съм Гей при това Активен може да се гордеете с мен.. Ами ако бях пасивен?![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
hah nai mnogo da polu4i udarМного ми е интересно как Автора на Поста ще каже на родителите си мамо аз съм Гей при това Активен може да се гордеете с мен.. Ами ако бях пасивен?![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
хехе ама къде? то удар да е ама дали ще е 1?![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
hah as imah predvid maikata
ina4e ot ba6tata nai mnoo da polu4i nqkolko udara v glavata
as ako bqh fa6tam go za glavata i v na bliskiq rub![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
много зле-убийте педала![]()
Първоначално написано от MaHeKeH
ЕВАЛА!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ако с приятеля ти се разделти-ми звънни!аз съм Бисексуален (без базик). От Пловдив съм и съ, на 16 вече
![]()
![]()
6e sa zemiti li ?Ако с приятеля ти се разделти-ми звънни! аз съм Бисексуален (без базик). От Пловдив съм и съ, на 16 вече
a svadba dali 6e ima pfff
anti gey koalicia![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Дай e-mailПървоначално написано от ricci_master
![]()
Първоначално написано от koalka
e вие мнооо лошо са нахвърлихте на момчето ве......
ако освен темата не е ебавка .... то човека е имал голяма смелост
да дойде да го пише тука а вие жив ще го изядете....бреее.....
то да мразиш педерастите сега е много на мода ......пффффф
щом нищо не ми е напрайл значи немам причина да го мразя....
като иска да ходи да чука мъже на мене не ми пука ........
ПС :
аре сеа сички гъзета които плюят по педерастите да почнем сички
мъже да плюем и да казваме че лезбиийките са отвратително нещо...а....
май никой няма да го каже нали ? ,......макар че е горе долу същото....
ae \\//
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.