- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Можете ли без секс?
А?
И ако да, колко време..
Всичко е до свършването и после не ми се прави секс, естествено след 10 мин пак ми се прави, ако има момиче до мене.. но като цяло, можете ли без секс, аз и да и не![]()
Не ти говоря, че да липсва секса от това, че няма партньор.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Всички има къде да отидем да се изпраскаме с някой
Въпроса ми е, след като ти писне, щото има моменти в който на мен лично ми писва да правя секс и си седа без да правя, да речем.. 2 седмици, а момиче има.. и то за всеки ден.
Най много 2-3 седмици.След тва почвам да преритвам и да ставам неадекватен![]()
мога,ама като имам възможност,защо трябва да се мъча да не практикувам?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
аз с1м на с1щото мнение... нап1лно с1гласен..Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
ааа,не всички имат..ATAKA_BG нали ни се оплакваше,че няма теренПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
![]()
Как къде.. вкъщи..Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
е виж темата точно под тазиПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
![]()
Не ми се чете..
Каква е причината, че не може да ги води в тех?
Ах, че разбрано момиче бе!!
Евала ти правя! ХХехе
Писна ти ? Или изпити?
Проблеми с вашите?
Много питам ? :Р
И мен доста често така..Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Едната чекия и съм готов..![]()
Ти търкаш пържолата, да да , знамПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Мога без секс,не съм правила от 4 месеца и не ми е до това особено![]()
![]()
ако имаш занимание,което да те поглъща емоционално,нямаш нужда от секс
Аз лично с бифшата ми понеже беше дефствена я чаках 7 месеца казах и или пускаш или исчезвам да клатя друга не издържах вече после пак тя ме караше по 3 пати на ден...
Мога да издържам без секс, но има моменти, в които просто не ми се прави.Иначе ако не правиш секс дълго време, се свиква.
От както съм започнала да правя секс не мога. Не мога да се удържа. Не ми е до оргазма или нещо такова-просто обичам да го чувствам над мен, под мен, в мен и изобщо всяка частица от тялото му да е в съприкосновение с моето. Издържала съм 5 седмици без секс и бях откачила направо. Просто се депресирах, изнервих и изобщо беше гадно. Сега лятото се случи с моя да правим секс 3-4 последователни дни и тогава се преситих и 10-12 дни не ми се искаше изобщо. това е еднствения случай. Иначе аз си искам и получавам. не се дърпам ама грам, защото ми харесва. И изобщо защо да се лишавам от това. за мен е универсален лек- премахва ми лошото настроение, депрасеията, главоболието, схващанията и най-вече е 1 сливане на 2 тела, които копнеят да са зеаедно. А и не правя толкова често секс,че да ми писне. Рядко е повече от 1 път седмично.
Свикнала съм с редовен полов живот...но принципно мога. Бях няколко месеца без секс...е, бях толкова загоряла, че в един магазин за бельо се възбуждах от мацките по опаковките на артикулите...ама все пак мога.
колко - 2 дни?![]()