Отскоро осъзнах че съм гей,мислите ли че не е нормално?Аз съм на 17 години и изпитвам влечение към мъже.Някак си жените не ме възбуждат![]()
Пич фани си курва ти духа... неказвай че си гей.. бисексуален мога да те приема ама гей не !и кво точно ти е влечението че ми е много интересно .... гей бил.. нали знаеш
Гей състояние на душата, педал състояние на гъза! да не обърка двата щата ...
Активен съм,имам и приятел който също е на 17Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Дай определение за "НОРМАЛНО" ?
Всичко е наред, пич, стига да си щастлив - не плащаме данък "Обществено мнение", така че глей си кефа, обичай, прави секс иза тия със средновковните разбирания
Ами не е нормално но като испитваш влечение към мъж ние какво да направим но може да грешиш фани си няквка ласкава кака пак да видим дали няма да се възбудишПървоначално написано от Аз съм Гей
ама много ги разбираш ти гей отношенията, а?!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Аз съм имал сериозна мацка с която ходихме около една година,но беше повече според мен заради приятелството и секса но не изпитвам някакви чувства към жениПървоначално написано от Анонимко
Затова питам все пак какво смятате и бихте ли приели един гей за нормален тийн?
Първоначално написано от Langedok
i az taka mislq![]()
[ знам че правя правописни грешки ]
Това не е толкова страшно.Първоначално написано от Аз съм Гей
![]()
kat si gey bace gledai another gay movie zemi da nau4i6 ne6to![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Admiracii ...
Geyowete sa dushweno bolni hora za men,ima nqkakwa greshka w psihikata im.Dwata pola sa syzdadeni za da se priwlichat,nemoga da si predstawq kakwo bi te priwlqklo w edin muj,kakwo bi ti naprawilo wpechatlenie,kakwo koeto ti nqmash ... Na 17 si,osuznai se ot rano i si budi muj,ne stawai p*tka!
Единственото нормално привличане е между мъж и жена. Всяко друго поведение е отклонение от нормата. Такава ни е природата: мъжът и жената се харесват, съешават се и продължават рода. Това продължаване няма как да стане между гейове. Така ги виждам аз нещата. Педерастията си е отклонение както и да го погледнем. НО... не е неморално, гейовете не пречат на никого. Затова аз не съдя гейовете и никой няма право да ги съди.
Но не всички мислят като мен. Обществото ни все още не може да толерира такова поведение, затова ако останеш гей ще ти е много трудно. Затова трябва да опиташ нещо, за да се "оправиш". Усилие на волята, посещение на психолог... каквото и да е.
Земете си основете партия и ако влезнете в Парламента(където междо другото да лапаш пишки е бизнес)аз отива в Магадан и ставам Руски поданник.Единствено хубавите ни моми ще ми липсват ....
но те пък са твърде лоши към мен,тъи че не е болка за умиране.
Light The Universe
А бе пи4 закво изоб6то ни пита6 6том си се праска6 с тоя пи4. Кво ни пита6 дали е нормално праскай си се там и не ни занимавай. Са ти кво исиак6 да те откажеме ли аПървоначално написано от Аз съм Гей
ццц и кво толкова.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Да бе как кво толкова. I hate homosexual gyues.Ignore them!!!
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
еми ние какво да направиме явно така си решил щом харесваш мъже и имаш приятел и се обичате се радвам за вас всичко е нормално поради това че няма обяснение на това какво е ненормалнообичайте се
Е, ти ме разби!!!!Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
![]()
Гей не се става, човек се ражда такъв! И това не е болест или вреден навик, та да се "оправиш" чрез усилия на волята и специализирана помощ.....![]()
![]()
![]()
Прочетете кои отношения са били норма в антична Гърция; и кои са се правили най-вече по принуда - за продължаване на рода!![]()
Не е вярно. Това е психическо отклонение, което възниква в ранна възраст, тоест се придобива. Няма такова нещо като гени на педал.
И тук не е антична Гърция.
Ако бяхме в Холандия или Белгия (или ако имахме законите им) - сега щях да те осъдя за тези думи. ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!! Май ти е попаднал учебник по сексология издаван преди 1965-70 година; схващанията са доста променени от тогава, ако не те е светнал някойПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
![]()
В момента по този въпрос научната общественост е раздвоена. Не е както казваш всички да са приели теорията за вродения хомосексуализъм. Което означава, че хипотетично може да си прав. Но на мен не ми се вярва да е вродено поради следната причина: парафилиите (фетишизъм, педофилия, некрофилия, зоофолия) се придобиват. А хомосексуализма не е нищо по-различно от фетиш към мъже/жени.Първоначално написано от Langedok
И не, няма да ме осъдят. Къде видя в думите ми дискриминация?