qsno... v Bylgariq vse oshte ima strashno ogranicheni hora. shte vi kaja neshto... da, i az sym gey i sym go osyznal predi mnogo godini, a v momenta vyzrasta mi ne dopada na tozi sait (vlizam da cheta smeshki ot vreme na vreme)... ) ta ne moga da razbera naistina kakvo tolkova vi prechi edin obraten?
1-vo: nikoga nqma da trygne da vi svqlq ako ne znae che i vie ste obraten.
2: ne mojete da ste sigorni che nqkoi ot poznatite vi ne e obraten. Primer: az sym obraten. samo che za poznatite mi sym si napylno normalen... prespah s nqkolko maceta i v momenta daje da si priznaq shte si pomislqt che se byzikam... ama da ne si pomislite che sym bi? mne... vyzbujdat me myje i samo myje. da ne vi kazvam kak se poddyrja erekciq kogato si s jena...
3: Dori i da imate obraten v kompaniqta si moje da ste spokoini che nqma da vi "pipne"
4: 90% ot tqh ne si priznavat
5: Pravete razlika mejdu obraten i travestit molq vi!!! Az sym gay no mi se gadi ot travestiti Prosto nemoga da gledam jalkite im opiti da stanat neshto koeto ne sa a i nemoga da si predstavq jivot bez pishka... ujas!
6: Priemete che edin obraten e izkliuchitelno natovaren chovek (psihicheski) no ne i nenormalen ili s psihichni otkoloneniq... Ne znam dali na vas shte vi e lesno vseki den da izlezete na ulicata i da bydete 1, a v syshtnost otvytre da ti se iska da pokajesh kakyv si v syshtnost... Znam che dosta hora na 15-18 god. vyzrast se chuvstvat taka i zatova go kazvam. Za tazi psihichna natovarenost sa vinovni tochno takiva ogranicheni hora, koito postvat zlobnite si komentari i gi izkazvat na glas kydeto mogat... ami kazvaite si gi... samo che da znaite che nqkoi den moje da razberete che ste zasqgali vseki pyt kogato ste gi kazvali svoq nai-dobyr priqtel
7: Az ne se chuvstvam bolen... V syshtnost sym si napylno zdrav minal sym i psiho test i test za agresivnost i oshte 100 testa (nalagashe se zaradi rabotata koqto pochnah v chujbina). Razbiram che ne e normalno muj da e s muj no taka stoqt neshtata... Anomalii se poqvqvat navsqkyde v prirodata

Aide tova e ot men i kysmet a na choveka koito e pusnal tazi tema mu preporychvam da si byde takyv kakyvto e. Otnostno tova dali da se razkriva ili ne ostavqm tova toi sam da si reshi no az lichno mu preporychvam da ne go pravi za da byde po-dobre priet v obshtetvoto, a ako si dostatychno ambiciozen i ako ot teb stane edin napylno samostoqtelen chovek mojesh da kajesh na sveta za tova koeto si

Aide chakam hienite da me kritikuvat