ами да си гей не се приема за "НОРМАЛНО" от обществото...но не е и престъпление като те вле4атт...ко да се напрай имаш си и приятел....задоволявай те се...
откъде го измисли е си гей? на 17?!
има си сериозен приятел момчетоПървоначално написано от quench
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
really?!
тва са 6 страници идиотщини и плява,как се очаква да подбера точната информация?!
честито,дано не е временно поведение,породено от криза на личността
е явно не си намерил жена, която да ти покаже на какво сме способни ние жените. щом така си мислиш и така ти е добре - нема нищо лошо.![]()
няма любов
nqma ko typlkova da gi razbira6 to i pri heteroseksuqlnite si e taka.Първоначално написано от Langedok
Първоначално написано от Langedok
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
бе пич к'во се притесняваш!? и да си гей к'во от т'ва!? няма да си п1рвия-няма да си последния..ще има мн след тебе...такаче...гледай си кефа и да не ти пука от хорските приказки...нека си говорат.. не ги слушай... както баща ми казва " б1ди шапка на тояга.."
Колегата е прав, само не давай на вашите некви поводи да разбират щот може да хвърлят топа, да гушнат букета, да облекат дървения костюм и т.н. Гледал съм по Дискавъри кво стаа когато родителите мислят детето си за Хетеро , а той е гей.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Повече Дискавъри не съм гледал от тогава. Добре, че се намери кой да им
....
![]()
Първоначално написано от `sladko_kotence
ти мислиш ли,че се става гей,защото не си получавал достатъчно секс от жена? омфг
nqkoi da, za6toto imat lipsa na lubov ot jenite ili pak nqmat podhod i jenite postoqnno gi rejat i se obra6tat kam drugiq pol da si probvat tam kasmeta...si4ko ima v toq svqt, ne moje da se kaje koe e normalno... moje bi tova koeto preobladava...
аха,значи се навиваш да лапаш пишки след като те отрежат 2-3 мацки,така ли?![]()
![]()
ужас,не съм го знаел
знаи се оказва,че да станеш гей е толкова просто,както да си измиеш зъбите сутрин,а?