.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

hlep....mislq 4e sam bremenna

zdr..abe iskam da pitam ne6to...
    trbvae da mi dodie na 8-9mart..a zakasnqva...pravih test za bremennost otricatelen e...hodih na doktor..i toi mi kaza 4e ako do 2-3dni ne mi doide zn sam bremenna..molq vi kajete mi kakvo da pravq!!!help 4akam komentari..

Guest
    az ti prepora4vam magazin HIPPO tam ima raznoobrazie ot hubavi detski ko6arki,igra4ki,dre6ki i t.n.

Guest
    Не е задължително като закъснява да е бременна!Случвало ми се е мн пъти.....горе главата

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    I kak tei lekarq ti e kazal,che ako ne ti doide do 2-3 dni si bremenna,sled kato si prawila test i toi e otricatelen ...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Абе какви са тея лекари при които ходите? Какъв е този отговор който ти дава? Направи си още 1-2 теста, дано да са отрицателни и да се успокоиш. Иначе случва се да ти закъснява.

ДОКТОРА
    Guest
    Правилно ти е казал колегата че ако не ти дойде до 2 максимум 3 дни значи си бременна

Guest
    Moje bi zashtoto (pone taka obqsni) sym zabremenqla po vreme na menzisa,kogato cikyla mi e bil na pyt da doide....i sega vsichko zavisi ot ne znaq i az kakvo....prosto trqbva da chakam a nqmam nervite i tyrpenieto

Guest
    Pishe se che e nai dobriq tuk,no vnimanieto koeto mi obyrna i tova koeto mi kaza beshe neveroqtno

А бе теста е отрицателен не се коси
    NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela

THE BEST FR
    Guest
    a poznai koq sam az, edna 6matka ,malko odveqna \/ otka4ena na tema u4ene v momenta inlove i predi ppo malko ot 4as ti kazah da se ne pritesnqva6,moje da e ot klimata spoko.obi4kam te {}

Какви са тези лекари, при които ходите? Какво означава, че ако не ти дойде значи си бременна. Той нещо не ми се вижда в час. Теста е отрицателен, той самия не открива бременност, няма защо да се притесняваш. Прсто се успокой, защото от притеснения ще ти закъснее още повече.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

johny mnemonic
    Guest
    И как се забременява по време на цикъл??

Guest
    Momi4e, fevruari mesec e s 28 dena, da ne bi zatova da ti se struva 4e tr da ti doide na 8-9,a deistvitleno da tr da e kym 1-13. Uspokoi se. No ti ne spomenavash nishto za riskov polov akt ili neshto podobno. Shtom testa e otricatelen,ako si go napravila pone 7 dena sled akta de,zna4i tr da ne si bremenna. Kysmet

Guest
    Iskah da kaja kym 12-13 da e....

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    няма какво толкова да се притесняваш..Мен цял февруари не ми е идвал а трябваше към 25 да е дошъл сега кой март сме ? 13 и още го няма ,направих си тест отрицателен..и хич не се притеснявам и не пускам теми..така че си направи още един и се успокой..А тоя лекар дето си ходила ? Къф е тоя идиот.."ако не ти дойде до 2-3 дена си бременна...."божеее препоръчвам ти да не ходиш повече при него !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Mersi na vsichki!!! I dano naistina da mi doide teq dni

Guest
    ne si bremenna ponqkoga se slu4va i na men da mi zakysnqva pove4eko zatova predpazni sredstva i test4eta i si4ko e qsno jeni sme ne sme 6veicarski 4asovnici

Guest
    A kakva e vereqtnostta na testovete za bremennost da lyjat?Pravq 2-ri pak e otricatelen vyzmojno li e te da lyjat?

bebzzzzzzzzz
    Guest
    macka iskah da se obarna kum teb deto kazvash che e trqbvalo da ti doide na 25 fevruari a oshte go nqma kak uspqvash da si spokoina?Dryg put zakasnqvalo li ti e tolkova?predpolagam vodish polov jivot.. i men v momenta mi se sluchva sushtoto,no sum baq pritesnena

Душа да ти кажа едно лично мнение може да ти закаснее дори и с 1 месец това закасняване може да се дължи на настинка на смяна на климата

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    A kakva e vereqtnostta na testovete za bremennost da lyjat?Pravq 2-ri pak e otricatelen vyzmojno li e te da lyjat?
    gluposti!!! ai stiga si nabiva koravo filmi... sto bremennosti :P testa ne moje da lyje(a v sluchaq i dva testa) ako razbira se e napraven kakto trqbva! btw ima shans da ne si i da ti pokaje,che si,no nqma shans da si i da ne ti go pokaje,tva mi go e kazvala mn dobra genekolojka
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от smirnoffgreen
    Душа да ти кажа едно лично мнение може да ти закаснее дори и с 1 месец това закасняване може да се дължи на настинка на смяна на климата
    ...antibiotici,stres,dieti...nedospivane...absoliu tno vsichko vliqe i nqma smisyl da si habish nervite izlishno :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

az ti prepora4vam magazin HIPPO tam ima raznoobrazie ot hubavi detski ko6arki,igra4ki,dre6ki i t.n.
    Хахахха

Град
    sofia

Re: hlep....mislq 4e sam bremenna

zdr..abe iskam da pitam ne6to...
    trbvae da mi dodie na 8-9mart..a zakasnqva...pravih test za bremennost otricatelen e...hodih na doktor..i toi mi kaza 4e ako do 2-3dni ne mi doide zn sam bremenna..molq vi kajete mi kakvo da pravq!!!help 4akam komentari..
    abe i az sum bila taka i posle sled 1 mesec nz za6to sled tolko ama mi doide i se opraiha ne6tata

Guest
    кой та еба я кажи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си