.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Езиковата бариера.....моля ви се помогнете :(((

Хора имам проблем (каква изненада) и не знам какво да правя честно в задънена улица съм !!!!!!!!!!!Запознах се с едно момче и ми изглежда много свестен, излязохме няколко пъти и проблема е,че той е чужденец и много много не говори български(да не кажа почти нищо не знае на български)....и .....с него се запознах в чат-а и като си пишем всичко е горе долу добре ....говорим си и се разбираме ама като се видяхме....лелелелелееле..... уж съм учила чужди езици и си мислех че ще мога да свържа някое и друго смислено изречение ...аахахаххахахаха шаансът седим и си мълчим :P :P на втората среща решихме че трябва да спрем да мълчим и се целувахме през 90% от времето в което нямаше нищо лошо поне според мен де , обаче не може всеки път така в смисъл ...................не знам за какво да си говорим сигурно си мислите че съм мноого ама много зле пък аз искам само малко помощ моля ви се помогнете ми предварително благодаря

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Това, че си си хванала чужденец за гадже е само в твой плюс, защото по този начин ти ще си упражняваш чуждият език! А за какво можете да си говорите не е мой проблем това решавате вие двамата!!!
    Съгласна съм.

Град
    Пловдив
    щом не става с думи пробвайте с жестове а и то с времето единия ше научи другия на своя език

Ем ако той смята да живее в България концентрирайте си енергията в това той да научи български А той къв език говори ?

Междо другото това като цяло ми се струва много яко - обичате се с някой и единствения начин да общувате е с жестове.Пак нали знаете за любовта нема граници та някав си език ще ви спре - някой път думите са излишни

Мега фен Аватара на iiirish
    е как да няма за какво да говорите знаеш ли как можете да се забавлявате като го учиш да осъвършенства българския си
    има време ще свикнете и да говорите нормално

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    е как да няма за какво да говорите знаеш ли как можете да се забавлявате като го учиш да осъвършенства българския си
    има време ще свикнете и да говорите нормално
    хаха подкрепям

Голям фен
    Град
    Варна
    Дядо ми казваше:

"Аз всичките езици ги знам само че ме заболяват ръцете да им обяснявам на чужденците"

Град
    zimbabve
    emi zapo4vai da u4i6

Започвай да учиш неговия език и му помогни и той да научи по-добре българския.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    даже ще сте толкова уникална двойка !Мисля,че много ще се забавлявате заедно !
    Научи го на български и си упражнявай същевременно чужд език !
    I am a violet butterfly !

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    И аз мисля така както другите казаха... Учи го на български, а той да те учи на... тоя език дето си знае... За мене винаги е било много готино двойка, от които единият е чужденец... А и как няма за какво да си говорите... разпитвай го за страната му, а и му обеснявай за България...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си