.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    krisi_femi
    Guest

iskam da iznenadam moq priqtel i neznam s kakvo

HORAAAAAAAAAAAAA molq vi se pomagaite toi tolkov amn se e otek4il ot na6ata vraska 4e prosto pove4e nemoje ve4e mu e dosadno da ilizame hodim na edni i sa6ti mesta ve4e nemoga da izmislq kakvo da napravq kak da go iznenadam i s kakvo (*,) molqvi se kajete mi ko da napravq nqkoi jest ili podarak neznam neiskam da go gubq po takav tap na4in molqvi se vleste mi v polojenieto ako nqkoi moje da mi pomogne neka pi6e 4a00000 vi

Мега фен Аватара на iiirish
    възможно най-добрия подарък за разнообразие е място на което да бъдете заедно и където никой няма да се интересува от времето или от други хора. навсякъде по вестниците дават обяви за нощувки. нищо не ти пречи ако запазиш една стая вечерта ще го заведеш и ще прекарате романтично само вие двамата без странични хора. наравете нещо различно и във секса и се надявам това да помогне

здравей, аз ти предлагам (колкото и банално да звучи) да направите нещо различно, нещо което на него му харесва (примерно може да идете на кино на някой нов и интересен филм като ТАКСИ 4 :P ) или да отидете някаде на екскурзия до някой друг град за един ден .... помисли за нещо, което до сега не сте правили и just do it . УСПЕХ
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Екскурзия, нови неща в секса, направете нещо по-екстремно(нещо от рода на скок с бънджи примерно )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    възможно най-добрия подарък за разнообразие е място на което да бъдете заедно и където никой няма да се интересува от времето или от други хора. навсякъде по вестниците дават обяви за нощувки. нищо не ти пречи ако запазиш една стая вечерта ще го заведеш и ще прекарате романтично само вие двамата без странични хора. наравете нещо различно и във секса и се надявам това да помогне
    Само да те светна че не свички оправят любовните си проблеми като се правят на просистутка в бардак.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Само да те светна че не свички оправят любовните си проблеми като се правят на просистутка в бардак.
    не се опитай да ме "светваш" в нищо айде моля ти се това е начин и двамата да се отпуснат, да върнат по някакъв начин тръпката помежду си... а за такива тъпаци като тебе, които не дават съвети, а само "светват" ( ) тоя и оня единственото нещо, което може да се каже е F*ck you затваряй си там устата и като пишеш давай поне свястно мнение

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, например ходете на места,където не сте били сами.Направете си екскурзия например до някой хубав град.

Guest
    Дръж се малко по различно.Например,аз попринцип съм по-нежна,а един ден бях толкова заредена е енергия & страст,че приятелят ми,чак се притесни да не съм взимала някакъв наркотик.Ходете и на различни места.

Цитирай Първоначално написано от Digital
    не се опитай да ме "светваш" в нищо айде моля ти се това е начин и двамата да се отпуснат, да върнат по някакъв начин тръпката помежду си... а за такива тъпаци като тебе, които не дават съвети, а само "светват" ( ) тоя и оня единственото нещо, което може да се каже е F*ck you затваряй си там устата и като пишеш давай поне свястно мнение
    Чувствам се затапен. Оттеглям се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си