- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam da iznenadam moq priqtel i neznam s kakvo
HORAAAAAAAAAAAAA molq vi se pomagaite toi tolkov amn se e otek4il ot na6ata vraska 4e prosto pove4e nemoje ve4e mu e dosadno da ilizame hodim na edni i sa6ti mesta ve4e nemoga da izmislq kakvo da napravq kak da go iznenadam i s kakvo (*,) molqvi se kajete mi ko da napravq nqkoi jest ili podarak neznam neiskam da go gubq po takav tap na4in molqvi se vleste mi v polojenieto ako nqkoi moje da mi pomogne neka pi6e 4a00000 vi![]()
възможно най-добрия подарък за разнообразие е място на което да бъдете заедно и където никой няма да се интересува от времето или от други хора. навсякъде по вестниците дават обяви за нощувки. нищо не ти пречи ако запазиш една стаявечерта ще го заведеш и ще прекарате романтично само вие двамата без странични хора. наравете нещо различно и във секса и се надявам това да помогне
![]()
здравей, аз ти предлагам (колкото и банално да звучи) да направите нещо различно, нещо което на него му харесва (примерно може да идете на кино на някой нов и интересен филм като ТАКСИ 4 :P ) или да отидете някаде на екскурзия до някой друг град за един ден .... помисли за нещо, което до сега не сте правили и just do it. УСПЕХ
![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Екскурзия, нови неща в секса, направете нещо по-екстремно(нещо от рода на скок с бънджи примерно)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Само да те светна че не свички оправят любовните си проблеми като се правят на просистутка в бардак.Първоначално написано от anito.sl
![]()
не се опитай да ме "светваш" в нищо айде моля ти сеПървоначално написано от Digital
това е начин и двамата да се отпуснат, да върнат по някакъв начин тръпката помежду си... а за такива тъпаци като тебе, които не дават съвети, а само "светват" (
) тоя и оня единственото нещо, което може да се каже е F*ck you
затваряй си там устата и като пишеш давай поне свястно мнение
![]()
Еми, например ходете на места,където не сте били сами.Направете си екскурзия например до някой хубав град.
Дръж се малко по различно.Например,аз попринцип съм по-нежна,а един ден бях толкова заредена е енергия & страст,че приятелят ми,чак се притесни да не съм взимала някакъв наркотик.Ходете и на различни места.![]()
Чувствам се затапен. Оттеглям се.Първоначално написано от anito.sl